Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.03.2016 09:31
Графік особистого прийому громадян


    депутатами Чернівецької обласної ради

18.03.2016 11:50
Графік прийому громадян депутата облради Жука Ю.Г.


    Перший понеділок місяця Шилівці – з 9.00 до 11.00 год. Бочківці – з 11.30 до 13.30 год. Грозинці – з 14.00 до 16.00 год. (Приміщення сільської ради)

25.01.2016 15:09
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс


    Чернівецька обласна рада відповідно до частини 2 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу "Новоселицький медичний коледж Буковинського державного медичного університету".

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Задля успішного розвитку об’єднаних територіальних громад Буковини та Закарпаття

Прес-центр

Новини

04.03.2016 15:35

Задля успішного розвитку об’єднаних територіальних громад Буковини та Закарпаття  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян з робочим візитом відвідав Ужгород, де мав зустріч з головою Закарпатської обласної ради Михайлом Рівісом. На зустрічі йшлося про особливості процесів децентралізації державного управління та місцевого самоврядування на теренах Чернівецької області і Закарпаття. Іван Мунтян зауважив, що реформа місцевого самоврядування відбувається в непростих умовах. Новоствореним обєднаним територіальним громадам бракує відповідного досвіду, недосконалим наразі залишається правове поле, на базі якого відбувається децентралізація влади. Керівники представницької влади Буковини та Закарпаття дійшли спільного висновку про необхідність ефективного використання позитивного досвіду реформування місцевого самоврядування, набутого колегами з сусідніх Польщі та Словаччини. Іван Мунтян та Михайло Рівіс обговорили хід виконання регіональних стратегій соціально-економічного розвитку Буковини та Закарпаття, перспективи розвитку міжрегіональної та транскордонної співпраці, покращення інвестиційного клімату тощо.

Голова Чернівецької обласної ради ознайомився з організацією роботи виконавчого апарату крайового парламенту Закарпаття. Іван Мунтян дав високу оцінку стану організаційно-кадрового та матеріально-технічного забезпечення діяльності Закарпатської обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua