Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  На урочистостях з нагоди 75-річчя профтехосвіти області

Прес-центр

Новини

09.10.2015 15:48

На урочистостях з нагоди 75-річчя профтехосвіти області |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди 75-річчя профтехосвіти області. Гостей свята у фойє залу зустрічала виставка робіт учнів профтехучилищ, які представили свої знання, уміння і навики, а до історії цієї галузі освіти присутніх повернув фільм про минуле і сьогодення училищ. Учасники урочистостей привітали присутніх у залі бійців АТО та вшанували хвилиною мовчання загиблих на сході буковинців-випускників середніх спеціальних навчальних закладів..

Вітаючи викладачів, майстрів виробничого навчання та студентів, Ярослав Курко відзначив їх внесок у розвиток народногосподарського комплексу області та України загалом. За його словами, у галузі профтехосвіти працює 1731 педагогічний працівник та майстер виробничого навчання, а до училищ щороку вступає 3100 учнів, які на відміну від випускників вузів, дуже рідко стають безробітними. Як зауважив перший заступник голови облради, сьогодні дедалі більше стирається межа між розумовою працею та робітничими професіями – адже сучасне обладнання, нові підходи до організації праці, пріоритетні сфери господарювання, у яких працюють випускники училищ, дедалі підвищують  рівень вимог до працівників. Ярослав Курко побажав викладачам та студентам не загубитись у вирі життя, не просто виживати, а відчувати впевненість у завтрашньому дні та вручив Почесні грамоти обласної ради кращим представникам галузі.

Працівників училищ та студентів привітали також перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Куліш, директор Департаменту освіти і науки ОДА Оксана Палійчук, а учасники мистецьких гуртків та колективів подарували чудові музичні номери.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua