Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  Обласна філармонія відзначила своє 75-річчя

Прес-центр

Новини

30.09.2015 16:57

Обласна філармонія відзначила своє 75-річчя |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Сьогодні Чернівецька обласна філармонія відзначила своє 75-річчя. На свято до буковинських митців, артистів та працівників філармонії завітали голова обласної ради Михайло Гайничеру, голова облдержадміністрації Олександр Фищук, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, керівники чернівецьких підприємств, установ культури, вищих навчальних закладів, представники громадськості, колеги з філармоній сусідніх областей. Вітаючи учасників урочистого зібрання зі славним ювілеєм, Михайло Гайничеру зауважив, що сьогоднішнє святкування – це данина таланту та працездатності всіх артистів філармонії, які є прикладом для багатьох колективів у районах області, адже пісня, що починається на сцені філармонії, лунає у найвіддаленіших куточках нашої області та має особливе значення у ці непрості для нашої країни часи. Голова облради зауважив, що влада чимало заборгувала творчим працівникам та висловив сподівання, що спільно з облдержадміністрацією вдасться віднайти можливість придбання нового автобусу для філармонії. Михайло Гайничеру вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам обласної філармонії.

Присутні у залі філармонії оваціями зустріли Оксану Савчук та Івана Кавацюка, які сьогодні отримали нагрудні знаки до почесного звання народних артистів України. На святковому дійстві були вручені також інші державні нагороди, мистецькі премії та почесні відзнаки.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua