Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.10.2017 10:38
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика >  Про забезпечення інформаційних потреб жителів Чернівецької області

Прес-центр

Новини

13.02.2013 14:44

Про забезпечення інформаційних потреб жителів Чернівецької області |  Інформаційна політика

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у роботі селекторної наради з питань забезпечення інформаційних потреб жителів Чернівецької області, яку провів керівник крайової виконавчої влади Михайло Папієв. Учасники наради розглянули низку нагальних питань щодо забезпечення конституційних прав жителів Буковинського краю на отримання оперативної, об’єктивної та різнопланової інформації про діяльність органів виконавчої та представницької влади Чернівецької області, життєдіяльність територіальних громад сіл, селищ та міст Буковинського краю.

Михайло Гайничеру наголосив на необхідності всебічного використання наявних засобів інформування населення для реалізації першочергових завдань регіональної інформаційної політики. Йшлось про потребу застосування ресурсів обласної державної телерадіокомпанії, комунальних засобів масової інформації, інтернет-ресурсів органів влади і місцевого самоврядування для забезпечення інформування жителів області з широкого спектру питань, які становлять суспільний інтерес.

Учасники наради заслухали інформацію керівництва районів області про стан інформування населення. У роботі наради взяли участь та виступили начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Богдан Онуфрик, представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Чернівецькій області Петро Шегда, генеральний директор обласної держтелерадіокомпанії Любов Годнюк, директор Чернівецької філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Олександр Александров, начальник Чернівецької філії Українського державного центру радіочастот Андрій Тараненко, завідувач кафедри політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ Анатолій Круглашов. За підсумками наради на пропозицію голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва буде створено робочу групу, завданням якої є напрацювання бази даних, пропозицій та рекомендацій щодо забезпечення жителів області якісним інформаційним продуктом та визначення шляхів розвитку інформаційного простору Буковинського краю.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua