Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

18.11.2016 15:21
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова Чернівецької обласної ради: Нащадки не пробачать нам безгосподарності

Прес-центр

Новини

04.10.2016 20:22

Голова Чернівецької обласної ради: Нащадки не пробачать нам безгосподарності |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 4 жовтня, керівник представницької влади краю Іван Мунтян відвідав обласне комунальне підприємство «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» на Кіцманщині, де поспілкувався з головним лікарем, медперсоналом та пацієнтами установи, а також оглянув територію, корпуси, водолікарню та господарські будівлі оздоровчого закладу.

За словами головного лікаря санаторію Дмитра Бойка, про унікальні властивості мінеральних вод, які використовуються для лікування хвороб опорно-рухового апарату, а також спеціальні методики, розроблені на базі обласної бальнеологічної здравниці ще наприкінці минулого століття, знають навіть іноземці. Всього ж, за весь час функціонування медичного закладу через досвідчені руки лікарів пройшло понад 100 тисяч пацієнтів. Втім, серйозного покращення потребують умови перебування пацієнтів та матеріально-технічна база установи.

«Прикро, що впродовж останніх двадцяти років питання реконструкції та розбудови санаторію так і не було вирішено. Зараз же мусимо приймати невідкладні рішення, щоб зберегти установу як таку, не загубити та передати багаторічні напрацювання здравниці. Опісля ж необхідно продумати умови та знайти інвестора, який би вклав немалі кошти у будівництво, обладнання та благоустрій прилеглої території. Звісно це буде непросто, але безгосподарності нащадки нам не пробачать», – наголосив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua