Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.09.2016 15:57
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

13.07.2016 10:49
Проводиться конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"


    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». До участі у конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів: обласні, районні, міські, селищні та сільські ради, об’єднані територіальні громади. Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій. (реалізації проекту, програми, комплексу заходів під час здійснення яких отримано позитивні практичні результати).

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Добро. Благодійність. Милосердя. >  На Буковинській мрії - 2012

Прес-центр

Новини

04.06.2012 11:54

На Буковинській мрії - 2012 |  Добро. Благодійність. Милосердя.

Тема новини: Назва теми

           2 - 3 червня 2012 року у готельно-туристичному комплексі «Мигово» відбулась щорічна благодійна акція «Буковинська мрія». В акції взяли участь понад 300 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування, вихованців навчально-виховних закладів інтернатного типу. Організатори проекту запросили на свято також маленьких гостей із Закарпатської області та сусідньої Румунії. До акції долучились доброчинці з числа підприємців, промисловців, депутатів Чернівецької обласної, міської та районних рад. Чи не найбільше призів отримали шестеро братів МЕЛЕНТІ – Іван, Микола, Георгій, Василь, Михайло та Андрій. Братики стали щасливими володарями двох велосипедів, мобільних телефонів та інших коштовних подарунків від голови обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ, заступника керівника крайового парламенту Валентина МАНІЛІЧА, депутата обласної ради Івана ШКРОБАНЦЯ, інших добродіїв.  З омріяними подарунками до дітей завітав перший заступник голови облдержадміністрації Георгій ГАЛИЦЬ, який також передав адресатам вітання і дарунки від голови обласної державної адміністрації Михайла  ПАПІЄВА. Маленькі мрійники одержали жадані призи від депутатів обласної ради Миколи ХАРАБАРИ, Івана СЕМЕНЮКА, Олександра ФИЩУКА, Ярослава ШЕШУРА та інших доброчинців. До послуг винуватців свята були численні атракціони, розваги, солодощі та незабутній концерт від юних зірок української естради. На знак вдячності діти продемонстрували гостям свята і свої творчі здібності та артистичні таланти.

         

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua