Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

18.11.2016 15:21
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  На Буковину надійшла гуманітарна допомога від Шльонського воєводства

Прес-центр

Новини

04.01.2010 17:35

На Буковину надійшла гуманітарна допомога від Шльонського воєводства |  Медицина

Тема новини: Назва теми

        2 січня медики Чернівецької обласної клінічної лікарні отримали гуманітарний вантаж від Шльонського воєводства Республіки Польща. Сучасний дихальний апарат із внутрішнім акумулятором, що дозволяє автономно підтримувати дихальну систему пацієнта під час транспортування впродовж 10 годин, а також новітні антибіотики на загальну суму понад 275 тис. грн. надійшли на Буковину за рішенням Сейміка Шльонського воєводства в якості гуманітарної допомоги постраждалому внаслідок епідемії грипу та ГРВІ населенню Чернівецької області.

       Голова обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ направив лист-подяку Маршалеку Шльонського воєводства пану Богуславу Пьотру СМІГЕЛЬСЬКІ. «Ваш доброчинний крок,- говориться в листі, - став ще одним яскравим свідченням доброзичливих та приязних відносин між нашими регіонами, народами і державами, які щодня міцнішають та розвиваються на благо територіальних громад Чернівецької області та Шльонського воєводства, в ім’я примноження славних традицій українсько-польської дружби, добросусідства та співробітництва».

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua