Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

03.10.2013 11:52
Обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад у виконавчому апараті обласної ради


    Обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад у виконавчому апараті обласної ради: - головного спеціаліста з правових питань відділу обліку, використання та приватизації майна управління з питань забезпечення повноважень щодо управління об'єктами спільної власності на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку до фактичного виходу працівника на роботу – 1,0 штатна одиниця; - головного спеціаліста юридичного відділу – 1,0 штатна одиниця. (додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою).

25.07.2013 17:09
Оголошення


    На офіційному сайті Чернівецької обласної ради в розділі «Проекти регуляторних актів» оприлюднено проект рішення «Про внесення змін до рішення X сесії обласної ради VI скликання від 31 травня 2012 року №56-10/12 «Про нормативи плати за побічні лісові користування та заготівлю другорядних лісових матеріалів». Зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту рішення приймаються протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 58023, м.Чернівці, вул. Руська, 203а. Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства. Телефон/факс: (0372) 54-08-06, e-mail: liscvoulmg@i.ua

07.02.2013 10:38
ГРАФІК прийому громадян депутатами Чернівецької обласної ради від фракції ВО "Батьківщина"


    Депутати фракції ВО «Батьківщина» Чернівецької обласної ради приймають виборців області за таким графіком: другий вівторок місяця з 10 до 13 год.; третій вівторок місяця з 14 до 17 год. в приміщенні Кімнати депутата (м.Чернівці, вул. Грушевського,1, каб.№1, тел. 55-30-37).
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Конкурсна комісія розглянула питання оренди комунального майна

Прес-центр

Новини

04.10.2013 14:28

Конкурсна комісія розглянула питання оренди комунального майна |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Питання про проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна комунальної власності розглянула конкурсна комісія на чолі із заступником голови обласної ради Валентином Манілічем. Комісія обговорила також пропозиції на оренду окремих нежитлових приміщень  обласної комунальної власності. Йшлось також про затвердження звітів про оцінку майна та оголошення про намір передати в оренду окреме нерухоме майно.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua