Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

03.08.2012 09:41
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Павлюком М.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Павлюка Михайла Вікторовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

20.07.2012 11:28
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Мельником Р.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Мельника Руслана Васильовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Задля піднесення розвитку буковинського села

Прес-центр

Новини

19.07.2012 13:30

Задля піднесення розвитку буковинського села  |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

19 липня голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив з вітальним словом на церемонії відкриття Третього Міжнародного дня Асоціації Сільського Господарства – спільного заходу Східного Комітету Німецької Економіки і Німецького Товариства Міжнародного Співробітництва, Українського союзу промисловців та підприємців, громадської організації «Українсько-Німецький форум» в рамках Проекту «Сприяння розвитку економіки та зайнятості в Україні». Метою заходу стало ознайомлення представників Асоціації сільгоспвиробників з новаціями у розвитку сільського господарства та сільських територіальних громад, становленні дорадчої служби на селі, розширенні міжнародного, міжрегіонального і транскордонного співробітництва у сфері агропромислового виробництва. В роботі конференції, яка відбуватиметься 19 - 20 липня 2012 року, беруть участь Діана Шаак (Голова департаменту органічного землеробства Сільськогосподарської маркетингової компанії), Крістоф Конрад Гільген (керівник проекту, Східний комітет німецької економіки), д-р Антон Вірт (Німецьке Товариство міжнародного співробітництва), Герлінде Зауер (керівник робочої групи «Аграрна економіка в Східному комітеті німецької економіки), представники Українського союзу промисловців та підприємців, члени асоціацій та союзів фермерів Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей, науковці. У своєму вітальному слові Михайло ГАЙНИЧЕРУ наголосив на важливому значенні подібних міжнародних заходів, які покликані модернізувати агропромисловий комплекс Буковини, наблизити його до кращих європейських стандартів, зробити конкурентоздатним на національному та світовому ринках. Керівник крайової представницької влади зауважив, що попри помітні досягнення в галузі збирання зернових та зернобобових культур, Чернівецька область помітно відстає у галузі тваринництва, рибальства, ягідництва та переробки сільськогосподарської продукції. Залишають бажати кращого і темпи створення нових робочих місць в сільській місцевості нашого краю. Михайло ГАЙНИЧЕРУ навів невтішний приклад, коли потужна агропромислова фірма, що має в обробітку 13 тисяч гектарів ріллі, працевлаштовує на своїх підприємствах лише 25 жителів області. Подібна ситуація має місце у садівництві, промисловому рибальстві та інших перспективних з огляду на сприятливі кліматичні умови, галузях сільськогосподарського виробництва. Голова обласної ради висловив глибоке переконання в тому, що Третій Міжнародний день Асоціації Сільського Господарства, як і черговий раунд «Буковинського діалогу, який відбувся днями в Австрійській столиці – місті Відні, сприятимуть розвитку славних традицій сільськогосподарського виробництва на теренах Буковинського краю.

           Від української сторони перед учасниками заходу з імпульсними доповідями виступили: голова постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань агропромислового розвитку, керівник регіональної організації «Перший аграрний кластер» Максим БУРБАК, керівник Асоціації дорадчих сільськогосподарських служб Чернівецької області Надія МЕЛЬНИК, начальник управління агропромислового розвитку Заліщицької райдержадміністрації Тернопільської області Іван ТИМЧУК, директор Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції УААН Григорій ДРОНИК та координатор Проекту в Чернівецькій області Марія ПОРЧУК.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua