Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

20.07.2012 11:28
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Мельником Р.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Мельника Руслана Васильовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Економіка та бізнес >  З нагоди Дня працівника державної податкової служби України

Прес-центр

Новини

14.07.2012 10:45

З нагоди Дня працівника державної податкової служби України  |  Економіка та бізнес

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ  взяв участь та виступив на церемонії відкриття Центру обслуговування платників податків при Державній податковій інспекції в м. Чернівці. Керівник обласної представницької влади разом з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Михайлом ПАПІЄВИМ та секретарем Чернівецької міської ради Віталієм МИХАЙЛІШИНИМ та головою ДПС у Чернівецькій області Миколою КОЗЛОВСЬКИМ перерізали святкову стрічку, оглянули приміщення Центру, в урочистій атмосфері вручили почесні відзнаки обласної та міської влади кращим співробітникам податкової служби Буковинського краю. Зокрема, Почесною грамотою Чернівецької обласної ради нагороджено АЛЕКСАНДРЮК Світлану Миколаївну – головного державного податкового ревізора – інспектора відділу адміністрування податку на додану вартість та акцизного податку управління оподаткування юридичних осіб Державної податкової служби у Чернівецькій області. Вищою відзнакою крайової представницької влади нагороджено також КИРИЛЮКА Сергія Петровича – завідувача сектором протидії незаконному обігу підакцизних товарів управління податкової міліції Державної податкової служби у Чернівецькій області.     

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua