Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

03.08.2012 09:41
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Павлюком М.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Павлюка Михайла Вікторовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

20.07.2012 11:28
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Мельником Р.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Мельника Руслана Васильовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  В обласному госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни

Прес-центр

Новини

07.05.2012 13:07

В обласному госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ спільно з головою обласної державної адміністрації Михайлом ПАПІЄВИМ та секретарем Чернівецької обласної ради Віталієм МИХАЙЛІШИНИМ відвідали обласний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни, де зустрілись з пацієнтами та представниками колективу цього лікувально-профілактичного закладу.

     У своєму виступі Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав пацієнтів та медичних працівників госпіталю з наступним святом Перемоги. Він відзначив важливість дбайливого ставлення до здоров’я, житлових та побутових умов, в яких перебувають ветерани війни, сім’ї загиблих воїнів, учасники бойових дій та представники інших пільгових категорій населення. Керівник крайової представницької влади наголосив, що центральні та місцеві органи державної влади приділяють велику увагу питанням належного соціального забезпечення, організації якісного лікування, реабілітації та відпочинку ветеранів війни, учасників бойових дій, інвалідів війни та праці. В якості прикладу такої турботи з боку влади та громади Чернівецької області Михайло ГАЙНИЧЕРУ назвав ініціативу депутатів Чернівецької обласної та низки місцевих рад від Партії регіонів, в рамках якої обласний госпіталь інвалідів війни отримав 20 сучасних ліжок з відповідним обладнанням та супутніми меблями. Пацієнти цього лікувального закладу отримали в дарунок два холодильника, а також 135 подарункових продуктових наборів. Голова Чернівецької обласної ради запевнив присутніх на зустрічі, що обласний госпіталь для інвалідів війни, як і інші медичні та соціальні заклади та установи області, і надалі користуватиметься всебічною підтримкою з боку органів державної влади та депутатського корпусу рад усіх рівнів Буковинського краю. Він висловив впевненість, що благодійну ініціативу депутатів від Партії регіонів підтримають народні обранці від інших політичних сил.
     Михайло ГАЙНИЧЕРУ, Михайло ПАПІЄВ та Віталій МИХАЙЛІШИН відвідали кілька відділень госпіталю, спілкувались з пацієнтами, вислухали прохання та пропозиції учасників бойових дій та "дітей війни", вручили їм подарунки та квіти. У зустрічі та спілкуванні з пацієнтами госпіталю взяли участь депутати Чернівецької обласної ради від Партії Регіонів Георгій БЕРЕЗОВСЬКИЙ, Ігор ШКРОБАНЕЦЬ, Манолій МІГАЙЧУК, Іван СЕМЕНЮК, Франц ФЕДОРОВИЧ.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua