Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

21.09.2019 10:11

Лісомисливську галузь краю очолив Василь Гончар  |  Вітаємо!

Лісомисливську галузь краю очолив Василь Гончар
20 вересня в обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась важлива подія: особовому складу управління був представлений новий керівник – Василь Борисович Гончар.
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян, вітаючи новопризначеного посадовця, наголоси в на його високій відповідальності перед багатотисячним корпусом лісівників Чернівецької області, перед громадою Буковинського краю.



19.09.2019 18:16

Про скликання другого пленарного засідання 33-ї сесії обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Про скликання  другого пленарного засідання 33-ї сесії обласної ради
Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 296 від 19 вересня 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 і 7 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання 25 вересня 2019 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул.Грушевського,1) відбудеться друге пленарне засідання 33-ї сесії обласної ради.



16.09.2019 17:42

Обласним медичним установам – першочергову увагу  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Обласним медичним установам – першочергову увагу
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян провів нараду з головними лікарями обласних комунальних медичних установ, які перебувають у процесі реорганізації шляхом перетворення у обласні комунальні некомерційні підприємства. «Попри те, що дехто намагається політизувати суто господарські питання, ми мусимо діяти суто в рамках чинного законодавства. Обласна рада не допускає жодного порушення закону, ми досконало вивчаємо усі питання перед їх вирішенням», - наголосив Іван Мунтян, звертаючись до керівників обласних медичних установ.



12.09.2019 18:52

З метою вшанування кращих спортсменів області  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З метою вшанування кращих спортсменів області
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян та голова регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету України, голова профільної постійної депутатської комісії Чернівецької обласної ради Іван Гешко щиро та сердечно привітали кращих спортсменів та фізкультурників краю з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури та спорту.
Голова Чернівецької обласної ради, зокрема, подякував спортсменам,тренерам, організаторам фізичної культури та спорту, керівникам спортивних закладів та організацій краю за самовіддану, щоденну цілеспрямовану роботу, що має на меті піднести рівень розвитку фізкультури та спорту на теренах області на новий якісний рівень.



12.09.2019 17:21

На 33-ій сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів виконавчої влади

На 33-ій сесії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 12 вересня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось перше пленарне засідання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Депутати прийняли рішення щодо реорганізації шляхом перетворення низки обласних комунальних установ в обласні комунальні некомерційні підприємства. Зокрема, таким чином створено ОКНП «Чернівецьке обласне патологоанатомічне бюро», «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом», «Обласний спеціалізований будинок дитини», «Чернівецький обласнй госпіталь ветеранів війни», «Черівецький обласний центр служби крові»,, «Буковинський центр відновного лікування та комплексної реабілітації дітей».



06.09.2019 19:53

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу  |  Фізкультура і спорт

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу
«Одними з найбільш відомих та популярних в народі серед командних, ігрових видів спорту, поза сумнівом, є футбольні команди з гордою та промовистою назвою «Динамо»,- зауважив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на церемонії відкриття футбольного матчу між командами ФСТ «Динамо» (Чернівці) та «Динамо» (Київ, зірки). Ця захоплива спортивна подія відбулась сьогодні, 6 вересня 2019 року, на стадіоні «Буковина».



05.09.2019 17:53

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці  |  Міжнародне співробітництво

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у протокольній зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні пані Анкою Фельдгузен. Посадовець дав високу оцінку взаєминам між Чернівецькою областю та партнерським регіоном Німеччини – округом Швабія (вільна земля Баварія).
«З приємністю відзначаю, що за час взаємокорисної співпраці з нашими німецькими партнерами ми особливо просунулися у таких сферах, як охорона здоров’я, освіта, культура, спорт та молодіжна політика. Ми щиро вдячні нашим німецьким друзям за дієву допомогу низці обласних комунальних медичних закладів у забезпеченні сучасним обладнанням та устаткуванням для проведення гемодіалізу, наданні реагентів та запасних частин для комп’ютерного томографа та клітографа виробництва фірми «Сіменс», проходження практики лікарями-психологами на базі провідних німецьких клінік тощо», - зауважив Іван Мунтян.



05.09.2019 15:35

Вшановуючи пам’ять безвинних жертв Голокосту  |  Уроки історії

Вшановуючи пам’ять безвинних жертв Голокосту
Сьогодні, 5 вересня 2019 року, керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь у скорботних заходах щодо вшанування пам’яті жертв Голокосту на Україні. «Тисячі загиблих та закатованих нелюдами безвинних жінок, дітей, осіб похилого віку, понад 75 тисяч депортованих до Трансністрії, десятки тисяч сиріт та безхатченків, матеріальні та моральні збитки, що не піддаються обрахуванню – ось яку ціну заплатили наші краяни сімдесят вісім років тому всього лише за те, що належали до єврейської нації», - зауважив посадовець у своєму виступі біля меморіалу на кладовищі, що на вулиці Зеленій обласного центру.



04.09.2019 09:36

З нагоди Дня підприємця  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З нагоди Дня підприємця
Керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня підприємця. Він дав високу оцінку внеску представників малого та середнього бізнесу у забезпечення сталого розвитку територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.
«Саме ви та ваші колеги нині є провідними роботодавцями та регуляторами ринку праці, ви наповнюєте місцеві бюджети, створюєте відповідну податкову базу, залучаєте інвестиції, впроваджуєте інноваційні технології тощо. Успішні підприємці, зазвичай, мають активну громадянську позицію, беруть дієву участь в роботі самоврядних фундацій, свідомо та самовіддано займаються благодійною та волонтерською діяльністю», - наголосив у своєму вітальному слові голова Чернівецької обласної ради.



03.09.2019 18:07

Про скликання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Про скликання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради
Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 282 від 3 вересня 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання 12 вересня 2019 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул.Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 33-ї сесії обласної ради.



03.09.2019 16:50

Вшановуючи ратний подвиг українських військовиків  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Вшановуючи ратний подвиг українських військовиків
На запрошення командування військової частини А2582 голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня частини.
«У непростих умовах сьогодення важко переоцінити роль та значення вашої ратної праці для справи забезпечення належного виконання бойових завдань командування. Саме тому від рівня вашої фахової, бойової та спеціальної підготовки, сумлінності та відповідальності багато в чому залежить загальний успіх бойових операцій, а відтак – життя та здоров’я сотень тисяч військовиків та цивільних громадян», - наголосив посадовець у вітальному слові, звертаючись до військовослужбовців.



03.09.2019 09:50

З нагоди Дня знань  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З нагоди Дня знань
На традиційне свято Першого дзвоника до вихованців та педагогів Чернівецької спеціальної школи-інтернату №2 завітав голова обласної ради Іван Мунтян. Іван Миколайович є бажаним гостем цього навчального закладу для дітей з вадами слуху, чимало зробив для зміцнення його матеріально-технічного забезпечення, покращення умов навчання, побуту та дозвілля учнів, удосконалення навчально-методичної бази.
«Реформа освітньої системи, яка відбувається нині в Україні, не надто прихильна до шкіл-інтернатів. Не зважаючи на це, вважаю за потрібне зберегти цей навчальний заклад та його колектив», - зауважив у своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади.



02.09.2019 13:40

Провідний виш Буковини радо приймає першокурсників  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Провідний виш Буковини радо приймає першокурсників
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди посвяти у студенти першокурсників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. «Ви маєте високу честь та щасливу нагоду увійти до складу дружньої родини одного з найбільш авторитетних вищих навчальних закладів України», - наголосив він, звертаючись до схвильованих першокурсників.



02.09.2019 10:14

На Вижниччині відбувся XXVI Міжнародний гуцульський фестиваль  |  Життя національних громад

На Вижниччині відбувся XXVI Міжнародний гуцульський фестиваль
Керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь у церемонії відкриття традиційного міжнародного гуцульського фестивалю, який цього року приймала мальовнича Вижниччина. «Гуцульський край, зазначив він у своєму вітальному слові, – особлива, надзвичайно колоритна, багата на природні скарби, народні таланти і традиції предковічна земля, яка віддавна й дотепер привертає увагу, непідробну цікавість та щиру приязнь мільйонів людей з усіх куточків нашої планети».



31.08.2019 12:20

Влада та громада краю вшанувала подвиг першого космонавта незалежної України  |  Життя територіальних громад

Влада та громада краю вшанувала подвиг першого космонавта незалежної України
На батьківщині першого космонавта незалежної України, Героя України Леоніда Каденюка, в с. Клішківці Хотинського району відбулись урочистості з нагоди відкриття пам’ятника нашому славному краянину. «Усім нам й дотепер важко повірити, що ніколи більше не побачимо променистої, безмежно відкритої людям усмішки Леоніда Костянтиновича, не почуємо його щирих, добрих, з тиха промовлених слів, що наче линули до усіх і кожного зокрема», - зазначив у своєму виступі голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



Розробник - 
IMENA.ua