Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

13.06.2019 14:41

Іван Мунтян привітав медичну еліту Буковини з прийдешнім професійним святом  |  Вітаємо!

Іван Мунтян привітав медичну еліту Буковини з прийдешнім професійним святом
Урочистості з нагоди Дня медичного працівника відбулися сьогодні, 13 червня, в приміщенні палацу «Академічного» Буковинського державного медичного університету за участі представників медичної спільноти нашого краю. Привітав медичну еліту Буковини з прийдешнім професійним святом голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



12.06.2019 18:01

Іван Мунтян: Тут кожен може заглянути в очі нашим захисникам  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян: Тут кожен може заглянути в очі нашим захисникам
На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, під час відкриття експозиції фоторобіт отця-капелана Андрія Дуди, яка сьогодні, 12 червня, розпочала свою роботу у фойє адміністративної будівлі крайового парламенту Буковини. Участь у презентації взяли депутати обласної ради, зокрема, підприємець та волонтер Лілія Бортич, яка з самого початку російської військової агресії активно надає допомогу 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді Збройних Сил України, а також командири 80-ї ОДШБ та військової частини А 2582 полковник Володимир Шворак та підполковник Сергій Кротов.



12.06.2019 15:03

Буковина зустріла своїх Героїв  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Буковина зустріла своїх Героїв
Урочистості з нагоди повернення військовослужбовців 3-ї батальйонної тактичної групи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України із зони проведення операції Об’єднаних сил на місце постійної дислокації відбулися сьогодні у середмісті Чернівців. Разом із представниками влади, громади та духовенства наших мужніх оборонців зустрів голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



12.06.2019 10:41

Обласний центр екстреної медичної допомоги отримав два реанімобіля  |  Охорона здоров'я

Обласний центр екстреної медичної допомоги отримав два реанімобіля
Сьогодні, 12 червня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян відвідав Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який отримав у користування два спеціально обладнаних реанімобіля з числа п’ятдесяти, переданих Україні у подарунок Урядом Китайської Народної Республіки. Посадовець привітав керівництво та колектив центру з радісною подією, а також з прийдешнім професійним святом – Днем медичного працівника.



11.06.2019 10:19

У Чернівцях зустрічатимуть героїв - учасників ООС та відкриють експозицію світлин військового капелана  |  АНОНС

У Чернівцях зустрічатимуть героїв - учасників ООС та відкриють експозицію світлин військового капелана
У середу, 12 червня 2019 року об 11-00 на Центральній площі Чернівців поблизу пам’ятника Т.Г.Шевченку відбудуться урочистості з нагоди повернення військовослужбовців 3-ї батальйонної тактичної групи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади із зони проведення Операції об’єднаних сил на Сході України.



07.06.2019 14:38

На Герцаївщині відкрито новозбудовану лікарську амбулаторію  |  Охорона здоров'я

На Герцаївщині відкрито новозбудовану лікарську амбулаторію
Участь в урочистостях, що відбулися у с. Остриці Герцаївського району з нагоди відкриття новозбудованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини сьогодні, 7 червня, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Вітаючи жителів Острицької об’єднаної територіальної громади із довгоочікуваною подією, голова крайового парламенту Буковини наголосив, що Чернівецька обласна рада VII скликання приділяє питанню розвитку галі охорони здоров’я та забезпечення буковинців якісними медичними послугами першочергову увагу.



06.06.2019 12:52

Іван Мунтян привітав журналістську спільноту краю з професійним святом  |  Вітаємо!

Іван Мунтян привітав журналістську спільноту краю з професійним святом
Голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян привітав з Днем журналіста представників регіональних електронних та друкованих засобів масової інформації сьогодні, 6 червня.



06.06.2019 11:57

Відійшов у Вічність Святослав Васильович Мельничук  |  Слово на спомин

Відійшов у Вічність Святослав Васильович Мельничук
Керівництво, колегія, депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті ветерана національно-визвольних змагань українського народу, багаторічного політкаторжанина, знаного громадсько-політичного діяча, співзасновника та довголітнього очільника Буковинського братства ОУН-УПА, співзасновника та активіста обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка, засновника, диригента та багаторічного керівника аматорського хорового колективу «Гомін Буковини» Святослава Васильовича Мельничука.



03.06.2019 10:05

Іван Мунтян привітав сторожинчан із храмовим святом  |  Життя територіальних громад

Іван Мунтян привітав сторожинчан із храмовим святом
Першої неділі літа керівник крайової представницької влади на запрошення Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня міста Сторожинець. Він тепло привітав жителів та численних гостей найбільшої об’єднаної територіальної громади області, відзначив багаті та розмаїті господарські, національно-культурні та мистецькі традиції цього славного міста.
«Уродженці Сторожинця – представники різних поколінь, конфесій та національностей живуть нині у всіх куточках світу», - зауважив Іван Мунтян у своєму вітальному слові.



01.06.2019 15:53

Лави Чернівецького прикордонного загону поповнили 150 новобранців  |  Вітаємо!

Лави Чернівецького прикордонного загону поповнили 150 новобранців
Урочиста церемонія складання військової присяги військовослужбовцями строкової служби тимчасової навчальної роти Чернівецького прикордонного загону «Весна 2019» відбулась сьогодні, 1 червня, на Центральній площі м.Чернівців. З вітальним словом до новобранців звернувся голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



01.06.2019 10:29

Іван Мунтян ознайомився з ходом будівництва амбулаторії на Глибоччині  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян ознайомився з ходом будівництва амбулаторії на Глибоччині
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом із в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької обласної державної адміністрації Олександром Пуршагою та керівником підрядної організації ТзОВ «Надія», депутатом обласної ради Василем Бічером ознайомився з ходом будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Опришенах Глибоцького району.



31.05.2019 14:38

Іван Мунтян: Камʼянська школа стала мені рідною  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян: Камʼянська школа стала мені рідною
На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на урочистостях з нагоди свята Останнього дзвоника у Камʼянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Глибоцького району звертаючись до випускників, педагогічного колективу та батьківського загалу навчального закладу сьогодні, 31 травня.



31.05.2019 14:15

«Зелене світло» для спільного проекту Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад  |  Транскордонне співробітництво

«Зелене світло» для спільного проекту Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад
Сьогодні, 31 травня, до Чернівецької обласної ради надійшло офіційне повідомлення з Сучавського регіонального офісу транскордонного співробітництва про те, що проектна пропозиція Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020» «Покращення транспортної інфраструктури транскордонної території Чернівці-Сучава (Шепіт-Ізвоареле Сучевей)» загальною вартістю понад 2 млн. євро успішно пройшла другий, найбільш складний та відповідальний етап фінансової і технічної перевірки.
За рішенням Спільного Моніторингового Комітету, зазначений проект набрав 150 балів та посів друге рейтингове місце з п’яти. Наступним етапом буде перевірка пакету додаткових документів Комітетом з відбору проектів.



30.05.2019 16:01

На варті водних багатств Дністровсько-Прутського басейну  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

На варті водних багатств Дністровсько-Прутського басейну
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька відвідала Дністровсько-Прутське басейнове управління водних ресурсів та привітала керівництво і трудовий колектив БУВР з нагоди професійного свята. Вона дала високу оцінку діяльності створеного 13 років тому управління, яке опікується водними ресурсами на території басейнів річок Прут і Сірет, а також забезпечує на території Чернівецької області реалізацію державної політики у сфері розвитку меліорації земель, експлуатації водогосподарських об’єктів та здійснення протиповеневих заходів, виконання міждержавних угод з Румунією та Республікою Молдова щодо співробітництва на прикордонних водах річок Прут і Сірет.



30.05.2019 15:01

Для проведення тренувань та змагань з олімпійських видів спорту виділено кошти з обласного бюджету  |  Діяльність депутатів обласної ради

Для проведення тренувань та змагань з олімпійських видів спорту виділено кошти з обласного бюджету
Депутати обласної ради на пленарному засіданні 31-ї позачергової сесії обласної ради змінами до обласного бюджету на 2019 рік передбачили збільшення фінансування для проведення навчально-тренувальних зборів та змагань з олімпійських видів спорту. Обсяг відповідних асигнувань складе 250 тис. грн.



Розробник - 
IMENA.ua