Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

10.07.2019 12:21

Іван Мунтян зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні  |  Міжнародне співробітництво

Іван Мунтян зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні
Протокольна зустріч голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна і Надзвичайного та Повноважного Посла Румунії в Україні пана Крістіана-Леона Цуркану відбулась сьогодні, 10 липня. Сторони зокрема обговорили перспективи подальшого розвитку українсько-румунських відносин в частині транскордонного співробітництва.



08.07.2019 10:05

У Старому Вовчинці відкрито спортивний майданчик  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

У Старому Вовчинці відкрито спортивний майданчик
7 липня Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистій церемонії відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям у селі Старий Вовчинець Глибоцького району кошторисною вартістю майже 1,5 млн. грн. Він зауважив, що як депутат обласної ради та керівник крайової представницької влади, особисто долучився до спорудження сучасного мосту в селі Старий Вовчинець і сільської дороги, що веде до школи, а також сприяв виділенню коштів на спорудження дороги місцевого значення «Вадул-Сірет - Старий Вовчинець».



05.07.2019 17:00

З нагоди Міжнародного дня кооперації  |  Вітаємо!

З нагоди Міжнародного дня кооперації
Щороку першої неділі липня світова громадськість відзначає свято міжнародного кооперативного руху – День кооперації. Керівництво, колегія, депутатський корпус Чернівецької обласної ради щиро вітають працівників, пайовиків та ветеранів споживчої кооперації області з нагоди професійного свята!
Бажаємо організаторам та рушіям кооперативного справи на теренах нашого краю міцного здоров’я, щастя, цілющої Божої ласки, всіляких земних гараздів, наснаги та успіхів у шляхетній справі забезпечення зростаючих потреб наших краян у якісних товарах та послугах!



29.06.2019 15:35

Іван Мунтян привітав поліцейських Буковини з прийдешнім професійним святом  |  Вітаємо!

Іван Мунтян привітав поліцейських Буковини з прийдешнім професійним святом
Урочистості з нагоди четвертої річниці від дня утворення Національної поліції України та Дня Національної поліції України відбулися сьогодні, 29 червня, в приміщенні Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської. Від імені представницької влади краю керівництво та особовий склад ГУНП в Чернівецькій області з прийдешнім професійним святом привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.



27.06.2019 16:17

За крок до перемоги  |  Міжрегіональне співробітництво

За крок до перемоги
Практичний семінар для аплікантів і партнерів проектних заявок, що беруть участь у конкурсному відборі для отримання фінансування в межах Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020» відбувся 26 червня у м. Сучава (Румунія). Участь у тренінгу взяли представники Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Одеської областей та повітів Марамуреш, Сучава і Тульча (Румунія). Від Чернівецької обласної ради як головного партнера проекту «Покращення транспортної інфраструктури транскордонної території Чернівці-Сучава (Шепіт-Ізвоареле Сучевей)» участь у семінарі взяла заступник начальника юридичного відділу виконавчого апарату Діана Чернушка.



27.06.2019 15:58

Іван Мунтян: Конституційна реформа допоможе Україні дати відповідь на непрості виклики сьогодення  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян: Конституційна реформа допоможе Україні дати відповідь на непрості виклики сьогодення
На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у своєму вітальному слові до учасників урочистих зборів, що відбулися сьогодні, 27 червня, в обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка з нагоди Дня Конституції України.



24.06.2019 15:29

На варті інтересів громади  |  Колегія обласної ради

На варті інтересів громади
Через неможливість забезпечення безперешкодного та безпечного для життя та здоров’я людей автомобільного руху вулицею Хотинською обласного центру 21 червня голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян скликав екстрене засідання колегії Чернівецької обласної ради. З метою недопущення транспортного колапсу в м. Чернівцях учасники екстреного засідання колегії обласної ради звернулися до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності виділення коштів на проведення капітального ремонту вказаної вулиці.



24.06.2019 14:45

Цьогорічні випускники БДМУ отримали дипломи про вищу освіту  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Цьогорічні випускники БДМУ отримали дипломи про вищу освіту
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав майбутніх лікарів, фармацевтів, провізорів та медсестер із завершенням навчання у Буковинському державному медичному університеті сьогодні, 21 червня, під час урочистостей, що відбулися у літньому театрі Центрального парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка.



21.06.2019 15:38

Іван Мунтян: Державні службовці Чернівецької області з честю виконують делеговані їм державою функції  |  Вітаємо!

Іван Мунтян: Державні службовці Чернівецької області з честю виконують делеговані їм державою функції
На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини, вітаючи державних службовців Чернівецької області з професійним святом від імені представницької влади краю сьогодні, 21 червня.



21.06.2019 09:22

Відійшла у Вічність Лукерія Тодорівна Годнюк  |  Слово на спомин

Відійшла у Вічність Лукерія Тодорівна Годнюк
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття члену колегії, голові постійної комісії з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Годнюк Любові Олексіївні з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті її матері Лукерії Тодорівни.
На 76-му році життя відійшла у Вічність турботлива берегиня родинного вогнища, дбайлива господиня, мудра, щира та доброзичлива жінка. У ці скорботні дні ми глибоко поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійної, які втратили найріднішу, найдорожчу для них людину. Світлий, щемливий спомин про Лукерію Тодорівну Годнюк завжди житиме в серцях усіх, хто її знав, любив та поважав.



20.06.2019 20:08

До уваги представників ЗМІ  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

До уваги представників ЗМІ
У зв’язку із ситуацією, що склалася внаслідок аварійного стану вул. Хотинської обласного центру, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян ухвалив рішення про скликання засідання колегії обласної ради, яке відбудеться 21 червня о 10.00 за адресою: вул. Грушевського, 1, каб. 418 (зала селекторних нарад). Запрошуються представники засобів масової інформації.



18.06.2019 14:39

Голова Чернівецької обласної ради привітав дільничних офіцерів поліції Буковини з професійним святом  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Голова Чернівецької обласної ради привітав дільничних офіцерів поліції Буковини з професійним святом
Сьогодні, 18 червня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян взяв участь в урочистих зборах, що відбулися в приміщенні Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, з нагоди Дня дільничного офіцера поліції. Керівник представницької влади краю привітав правоохоронців із професійним святом, кращих з яких відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.



15.06.2019 19:14

Іван Мунтян: Жертвуючи частинкою самих себе, донори рятують життя та здоров’я інших  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян: Жертвуючи частинкою самих себе, донори рятують життя та здоров’я інших
На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистих зборів, що відбулися у палаці «Академічний» Буковинського державного медичного університету сьогодні, 14 червня, з нагоди Всесвітнього дня донора та 75-ї річниці від дня створення Чернівецького обласного центру служби крові.



15.06.2019 17:56

Медичні працівники Новоселиччини та Глибоччини отримали високі відзнаки  |  Вітаємо!

Медичні працівники Новоселиччини та Глибоччини отримали високі відзнаки
Медичних працівників Новоселицького та Глибоцького районів з прийдешнім професійним святом привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 14 червня. Так, керівник представницької влади краю взяв участь в урочистостях, що відбулися у м. Новоселиці та смт Глибоці, й відзначив кращих представників медичної спільноти згаданих районів нагородами обласної ради.



14.06.2019 13:53

Онкологи Буковини – на варті життя і здоров’я краян  |  Охорона здоров'я

Онкологи Буковини – на варті життя і здоров’я краян
Сьогодні, 14 червня, напередодні Дня медичного працівника голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян відвідав Чернівецький обласний клінічний онкологічний диспансер, щоб привітати колектив установи з прийдешнім професійним святом, а також ознайомитися з роботою сучасного медичного обладнання, придбаного цьогоріч коштом обласного бюджету.



Розробник - 
IMENA.ua