Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

03.10.2019 16:46

На Другому буковинському хірургічному форумі  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

На Другому буковинському хірургічному форумі
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистому відкритті Другого буковинського хірургічного форуму, що відбувся сьогодні у приміщенні палацу культури БДМУ «Академічний». Вона привітала організаторів, учасників та гостей форуму, на який завітали кращі представники вітчизняної з Києва, Харкова, Запоріжжя, інших регіонів нашої держави, а також провідні хірурги сусідньої Республіки Молдова.



02.10.2019 11:03

У БДМУ врочисто відзначили День працівників освіти  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

У БДМУ врочисто відзначили День працівників освіти
На урочистому зібранні науково-педагогічного колективу БДМУ з нагоди Дня працівників освіти, яке відбулось вчора, 1 жовтня 2019 року, виступила з вітальним словом перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона привітала присутніх з нагоди професійного свята від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна.



02.10.2019 09:04

На шляху реалізації адміністративно-територіальної реформи  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

На шляху реалізації адміністративно-територіальної реформи
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на засіданні круглого столу, який відбувся у Чернівцях під егідою Української асоціації районних та обласних рад на тему «Перспективи формування нової системи адміністративно-територіального устрою Чернівеччини. Етап другий – презентація моделі області».
Звертаючись до організаторів та учасників круглого столу, посадовець, зокрема, зауважив: «У жодному разі не сумніваючись в актуальності адміністративно-територіальної реформи (вона на часі вже давно), хотів би все ж наголосити, що експертне середовище, яким би кваліфікованим та далекоглядним воно б не було, має максимально зважати на точку зору та настрої громад і враховувати ці фактори на стадії організаційної, правової та практичної реалізації реформи».



01.10.2019 09:56

Задля щасливої долі маленьких громадян України  |  Соціальна політика

Задля щасливої долі маленьких громадян України
Керівник крайового парламенту Іван Мунтян взяв участь у заходах з нагоди Дня усиновлення, що відбулись у середмісті обласного центру. Спільними зусиллями усиновителів та їх маленьких вихованців на Центральній площі Чернівців відбулось захопливе мистецьке дійство, де кожен міг продемонструвати вдячним глядачам свої таланти та здібності.
«Цього року День усиновлення в одинадцяте відзначається на теренах України, і я щиро радий, що з кожним роком невпинно зростає число благородних людей, які воліють поділитися родинним теплом, увагою та любов’ю з нашими маленькими співгромадянами, які в силу суворих життєвих обставин були позбавлені батьківського піклування»», - наголосив посадовець у своєму вітальному слові.



28.09.2019 14:44

На вшанування багаторічного служіння українській пісні  |  Вітаємо!

На вшанування багаторічного служіння українській пісні
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян завітав на ювілейний концерт відомої української естрадної співачки, заслуженої артистки України Ірини Стиць, що відбувся у приміщенні Чернівецького академічного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської. Посадовець тепло привітав співачку з нагоди 20-літнього ювілею творчої діяльності та побажав їй і надалі тішити багатотисячну аудиторію вдячних шанувальників її таланту кращими зразками української пісенної творчості.



28.09.2019 13:04

Люди з особливими потребами заслуговують на увагу та дбайливе піклування з боку влади та громади краю  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Люди з особливими потребами заслуговують на увагу та дбайливе піклування з боку влади та громади краю
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян днями вкотре відвідав з робочим візитом комунальну установу «Чернівецька обласна психіатрична лікаря». Посадовець зустрівся з керівництвом, представниками медичного персоналу та пацієнтами цього комунального медичного закладу, вислухав пропозиції щодо покращання стану справ у зазначеній комунальній медичній установі та висловив низку зауважень стосовно можливих шляхів усунення наявних недоліків та упущень в організації та забезпеченні її функціонування.



26.09.2019 09:58

Депутати обласної ради висловились проти можливого закриття вантажної залізничної станції «Межиріччя»  |  Діяльність депутатів обласної ради

Депутати обласної ради висловились проти можливого закриття  вантажної залізничної станції «Межиріччя»
На другому пленарному засіданні 33-ї сесії Чернівецької обласної ради, яке відбулось 25 вересня 2019 року під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, депутати підтримали рішення, ініційоване депутатом Василем Любимським, звернутися до керівництва акціонерного товариства «Українська залізниця».
У зазначеному звернені народні обранці висловили глибоку стурбованість ситуацією, яка склалася довкола низки вантажних залізничних станцій товариства. Зокрема, у грудні 2018 році правлінням АТ «Укрзалізниця» було затверджено Порядок проведення рейтинг-аналізу діяльності вантажних станцій, згідно якого залізничну станцію «Межиріччя» Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці, яка розташована в Сторожинецькому районі Чернівецької області, віднесено до категорії малодіяльних вантажних станцій.



25.09.2019 15:30

На другому пленарному засіданні 33-ї сесії обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

На другому пленарному засіданні 33-ї сесії обласної ради
Сьогодні, 25 вересня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось друге пленарне засідання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Депутати, зокрема, прийняли рішення про звернення депутатів Чернівецької обласної ради VII скликання до Акціонерного товариства «Українська залізниця», про передачу в оренду Чернівецькому регіональному центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій нерухомого майна, заслухали інформацію щодо реагування на депутатські звернення до центральних органів виконавчої влади та депутатські запити, внесені на попередніх сесіях обласної ради, схвалили депутатські запити з актуальних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області, розглянули низку інших важливих питань порядку денного.
В роботі пленарного засідання крайового парламенту вперше взяли участь та виступили новообрані народні депутати України 9-го скликання від Чернівецької області Георгій Мазурашу, Максим Заремський та Максим Павлюк.



21.09.2019 15:15

На благодійному конкурсі «Краса в погонах 2019»  |  Добро. Благодійність. Милосердя.

На благодійному конкурсі «Краса в погонах 2019»
На запрошення начальника Головного управління Національної поліції України в Чернівецькій області Анатолія Дмитрієва Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав церемонію нагородження переможниць та призерок благодійного конкурсу серед жінок - поліцейських «Краса в погонах 2019».
У своєму вітальному слові очільник крайової представницької влади зазначив, що внутрішня сила та неперевершена краса конкурсанток не залишила байдужими нікого з глядачів та численних вболівальників. «Особливо приємно, - підкреслив посадовець, - що це захопливе дійство є благодійною акцією.



21.09.2019 10:11

Лісомисливську галузь краю очолив Василь Гончар  |  Вітаємо!

Лісомисливську галузь краю очолив Василь Гончар
20 вересня в обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась важлива подія: особовому складу управління був представлений новий керівник – Василь Борисович Гончар.
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян, вітаючи новопризначеного посадовця, наголоси в на його високій відповідальності перед багатотисячним корпусом лісівників Чернівецької області, перед громадою Буковинського краю.



19.09.2019 18:16

Про скликання другого пленарного засідання 33-ї сесії обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Про скликання  другого пленарного засідання 33-ї сесії обласної ради
Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 296 від 19 вересня 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 і 7 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання 25 вересня 2019 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул.Грушевського,1) відбудеться друге пленарне засідання 33-ї сесії обласної ради.



16.09.2019 17:42

Обласним медичним установам – першочергову увагу  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Обласним медичним установам – першочергову увагу
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян провів нараду з головними лікарями обласних комунальних медичних установ, які перебувають у процесі реорганізації шляхом перетворення у обласні комунальні некомерційні підприємства. «Попри те, що дехто намагається політизувати суто господарські питання, ми мусимо діяти суто в рамках чинного законодавства. Обласна рада не допускає жодного порушення закону, ми досконало вивчаємо усі питання перед їх вирішенням», - наголосив Іван Мунтян, звертаючись до керівників обласних медичних установ.



12.09.2019 18:52

З метою вшанування кращих спортсменів області  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З метою вшанування кращих спортсменів області
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян та голова регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету України, голова профільної постійної депутатської комісії Чернівецької обласної ради Іван Гешко щиро та сердечно привітали кращих спортсменів та фізкультурників краю з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури та спорту.
Голова Чернівецької обласної ради, зокрема, подякував спортсменам,тренерам, організаторам фізичної культури та спорту, керівникам спортивних закладів та організацій краю за самовіддану, щоденну цілеспрямовану роботу, що має на меті піднести рівень розвитку фізкультури та спорту на теренах області на новий якісний рівень.



12.09.2019 17:21

На 33-ій сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів виконавчої влади

На 33-ій сесії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 12 вересня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось перше пленарне засідання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Депутати прийняли рішення щодо реорганізації шляхом перетворення низки обласних комунальних установ в обласні комунальні некомерційні підприємства. Зокрема, таким чином створено ОКНП «Чернівецьке обласне патологоанатомічне бюро», «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом», «Обласний спеціалізований будинок дитини», «Чернівецький обласнй госпіталь ветеранів війни», «Черівецький обласний центр служби крові»,, «Буковинський центр відновного лікування та комплексної реабілітації дітей».



06.09.2019 19:53

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу  |  Фізкультура і спорт

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу
«Одними з найбільш відомих та популярних в народі серед командних, ігрових видів спорту, поза сумнівом, є футбольні команди з гордою та промовистою назвою «Динамо»,- зауважив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на церемонії відкриття футбольного матчу між командами ФСТ «Динамо» (Чернівці) та «Динамо» (Київ, зірки). Ця захоплива спортивна подія відбулась сьогодні, 6 вересня 2019 року, на стадіоні «Буковина».



Розробник - 
IMENA.ua