Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

04.11.2019 17:44

Про скликання 34-ї сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Про скликання 34-ї сесії Чернівецької обласної ради
Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 359 від 4 листопада 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 і 7 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання, листа обласної державної адміністрації від 30.10.2019 №01.12/18-2112 07 листопада 2019 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 34-ї сесії обласної ради.



04.11.2019 16:25

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність депутатів обласної ради

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради
4 листопада 2019 року під головуванням керівника крайового парламенту Івана Мунтяна відбулось чергове засідання колегії обласної ради. Члени колегії та запрошені обговорили порядок денний пленарного засідання наступної сесії Чернівецької обласної ради, яка відбудеться 7 листопада 2019 року об 11-00.
Зокрема, на розгляд депутатів крайового парламенту передбачається винести проект змін до обласного бюджету на 2019 рік. Йдеться про необхідність невідкладно спрямувати відповідні кошти на забезпечення першочергових видатків обласних бюджетних установ, здійснити фінансування робіт з підготовки до опалювального сезону, забезпечити своєчасне проведення тендерних процедур профінансувати заходи, передбачені низкою регіональних програм.



04.11.2019 14:25

Спільними зусиллями влади та громади захистити інтереси дітей  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Спільними зусиллями влади та громади захистити інтереси дітей
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян з робочим візитом відвідав об’єкт добудови корпусів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дошкільного навчального закладу в с.Кам'янка Глибоцького району. Разом з виконувачем обов’язків директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької облдержадміністрації Олександром Пуршагою посадовець ознайомився з ходом будівельних робіт, фінансування яких здійснюється за кошти державного фонду регіонального розвитку (16 млн. грн.) та кошти місцевого бюджету ( 4 млн. грн.).
Успішне та своєчасне введення цього надзвичайно важливого для сільської громади об’єкта дасть можливість забезпечити усі належні умови для навчання та виховання більш ніж 1140 учнів сільського загальноосвітнього навчального закладу.



01.11.2019 17:27

З нагоди 101-ї річниці Буковинського народного віча  |  Уроки історії

З нагоди 101-ї річниці Буковинського народного віча
1 листопада 2019 року в Чернівцях відбулись урочистості з нагоди 101-ї річниці Буковинського віча 3 листопада 1918 року. Керівники представницької та виконавчої влади, силових структур та правоохоронних органів, представники громадсько-політичних організацій, національно-культурних товариств, підприємств, установ та організацій обласного центру. Учасники урочистого дійства поклали квіти до меморіальних плит на Театральній площі Чернівців та взяли участь в урочистому зібранні, яке відбулось у приміщенні Чернівецької обласної філармонії.



29.10.2019 11:30

До уваги територіальних громад до 100 тисяч населення  |  Життя територіальних громад

До уваги територіальних громад до 100 тисяч населення
Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» в рамках проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» продовжує термін прийому заявок на технічну та експертну підтримку проектів оптимізації та модернізації мереж водопостачання та водовідведення з підвищенням енергоефективності до 01 грудня 2019 року.



28.10.2019 14:03

З нагоди 75-річчя визволення України від фашистських загарбників  |  Уроки історії

З нагоди 75-річчя визволення України від фашистських загарбників
Сьогодні на Соборній площі Чернівців з нагоди 75-ї річниці визволення території України від нацистських загарбників відбулась церемонія покладання квітів до монумента воїну-переможцю. У церемонії взяли участь керівники обласної та міської влади, очільники силових структур та правоохоронних органів краю, активісти ветеранських організацій, представники підприємств, установ, закладів та організацій обласного центру, студентська та учнівська молодь. У заході взяв участь керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець.



26.10.2019 12:18

З нагоди Дня автомобіліста і дорожника  |  День для святкування

З нагоди Дня автомобіліста і дорожника
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства області з нагоди професійного свята.
«Частину свого життя та професійної кар’єри я також присвятив дорожній галузі, тож знаю не з чуток про самовіддану та сумлінну працю дорожників. Саме тому важливі проекти дорожньої галузі завжди перебувають у центрі моєї уваги як керівника представницької влади краю», -зауважив посадовець у своєму вітальному слові.



25.10.2019 17:42

Щодо нагальних проблем формування територій громад  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Щодо нагальних проблем формування територій громад
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на засіданні регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування у Чернівецькій області, яке відбулось у Чернівцях під егідою Чернівецького регіонального відділення Асоціації міст України за участі представників USAID.
Звертаючись до присутніх, він зазначив, що під час розмови з Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком поінформував його, що Чернівецька обласна рада затвердила минулого року перспективний план формування територій громад області без «білих плям», але Кабінет Міністрів України затвердив цей план в іншій редакції.



25.10.2019 11:15

Перспективний план формування територій має ґрунтуватися на позиції територіальних громад  |  Життя територіальних громад

Перспективний план формування територій має ґрунтуватися на позиції територіальних громад
Мешканці Сокирянського району звернулись до Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука під час його перебування з робочим візитом у Чернівецькій області з проханням врахувати їх думку людей та допомогти у справі внесення до проекту Перспективного плану формування територій громад пункту щодо утворення на теренах Сокирянського району однієї громади з центром в місті Сокиряни. Вони висловили вдячність Чернівецькій обласній раді за розуміння та підтримку такого прагнення людей, яке знайшло своє відображення у результатах численних громадських слухань та відповідних рішеннях сесій більшості сільських рад Сокирянщини.



25.10.2019 10:02

Чернівці потребують повноцінної об’їзної дороги  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Чернівці потребують повноцінної об’їзної дороги
Під час зустрічі з керівником вищого органу державної виконавчої влади України Олексієм Гончаруком голова Чернівецької обласної ради поінформував його про те, що Чернівці нараз чи не єдиний обласний центр в країні, який не має повноцінної об’їзної дороги.
Він зауважив, що працюючи свого часу на посаді начальника Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області, спромігся забезпечити введення в експлуатацію другої черги об’їзної дороги.



24.10.2019 19:02

Під час робочого візиту на Буковину Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука  |  Вітаємо на Буковині!

Під час робочого візиту на Буковину Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука
Сьогодні, 24 жовтня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян від імені представницької влади краю, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто привітати з нагоди першого візиту на багатомовну Буковинську землю Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука. Він зауважив, що перша робоча поїздка керівника державної виконавчої влади регіонами Західної України розпочалась саме з Буковини, яку в Європі та світі часто називають «українською Швейцарією» або «Україною в мініатюрі», де в думках та настроях наших людей, немов у дзеркалі, відбиваються усі позитиви та негативні моменти сьогодення.



23.10.2019 15:13

Юних буковинців запрошують на Міжнародний конкурс-фестиваль «Перлина Fest»  |  Культура та мистецтво

Юних буковинців запрошують на Міжнародний конкурс-фестиваль «Перлина Fest»
За повідомленням Української асоціації районних та обласних рад, 9 листопада 2019 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest». Цьогоріч мистецьке дійство проходитиме вдев’яте під девізом «Творчість заради майбутнього!» та має на меті показати культурну різноманітність України, самобутність традицій, що передаються з покоління в покоління. Окремою номінацією, започаткованою Українською асоціацією районних та обласних рад, стала номінація «Перлина громади» - особливий твір, що розкриває самобутність культури регіону України.



22.10.2019 12:03

Задля забезпечення зростаючих потреб людей у якісному та здоровому харчуванні  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Задля забезпечення зростаючих потреб людей у якісному та здоровому харчуванні
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистому зібранні з нагоди Дня працівників харчової промисловості, яке відзначається щороку третьої неділі жовтня. Вона високо оцінила внесок харчовиків Чернівецької області у справу забезпечення сталого розвитку територіальних громад сіл, селищ та міст нашого краю.



19.10.2019 10:03

З нагоди ювілею уславленого медичного вишу  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З нагоди ювілею уславленого медичного вишу
Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто керівник крайової представницької влади Іван Мунтян привітав викладацький колектив, студентів, а також десятки тисяч колишніх співробітників та випускників БДМУ, з нагоди визначного ювілею – 75-річчя Буковинського державного медичного університету.
Він відзначив, що уславлений колектив закладу за правом був, є і завжди буде справжньої гордістю буковинської громади, візитною карткою Чернівеччини на теренах України, Європи та світу.



15.10.2019 09:44

З нагоди Дня Захисника України  |  День для святкування

З нагоди Дня Захисника України
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян звернувся до жителів Чернівецької області з нагоди Дня захисника України. «Цієї золотосяйної пори ми вшановуємо життєвий подвиг та бойову звитягу справжніх носіїв українського національного духу – лицарів Запорізького козацького війська, учасників національно-визвольних змагань українського народу, січових стрільців, ветеранів Другої світової війни, вояків Української Повстанської Армії. Героїв Небесної Сотні, ветеранів Антитерористичної операції та учасників Операції Об’єднаних Сил на Сході України», - говориться у зверненні керівника крайової влади.



Розробник - 
IMENA.ua