Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

19.12.2019 14:21

З метою покращення медичного обслуговування селян  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З метою покращення медичного обслуговування селян
На день Святого Миколи Чудотворця жителі Мамаївської сільської об’єднаної територіальної громади отримали чудовий подарунок - нову, обладнану новітнім обладнанням споруду амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Пристосоване приміщення старої сільської амбулаторії, споруджене у позаминулому столітті, давно не відповідало жодним вимогам до сучасної лікувально-профілактичної установи. За ініціативи влади та громади у стислі терміни збудовано сучасну споруду, обладнану всім необхідним для надання сучасних медичних послуг для п’яти з половиною тисяч мешканців села Мамаївці.



18.12.2019 16:01

На 35-ій сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність депутатів обласної ради

На 35-ій сесії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 18 грудня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 35-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Головуючий щиро та сердечно привітав колег-депутатів з нагоди Дня місцевого самоврядування та прийдешніх новорічно-різдвяних свят.
Іван Мунтян представив депутатському корпусу крайового парламенту новопризначеного голову Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Дмитровича Осачука, прокурора Чернівецької області Адріана Юрійовича Дутковського, начальника Управління Служби безпеки України у Чернівецькій області Віталія Леонідовича Монастирецького.
Учасники пленарного засідання крайового парламенту внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік, прийняли обласний бюджет Чернівецької області на 2020 рік та Програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2020 рік.



13.12.2019 16:05

Про скликання 35-ї сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Про скликання 35-ї сесії Чернівецької обласної ради
Згідно з розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 455 від 13 грудня 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 і 7 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту обласної ради VII скликання 18 грудня 2019 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 35-ї сесії обласної ради.



13.12.2019 14:40

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради
Напередодні чергової сесії обласної ради, яка розпочне свою роботу об 11-00 18 грудня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось розширене засідання колегії Чернівецької обласної ради за участі голови обласної державної адміністрації Сергія Осачука, членів колегії, депутатів обласної ради, голів районних рад, в.о. голів районних державних адміністрацій та керівників об’єднаних територіальних громад області.



13.12.2019 11:39

Закрито навігацію на річках та водоймах області  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Закрито навігацію на річках та водоймах області
Керуючись частиною 7 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 8-1, 67 Водного кодексу України, пункту 8.2 Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Чернівецької області, затверджених рішенням X сесії обласної ради VІ скликання від 31 травня 2012 року №55-10/12, з метою попередження нещасних випадків з людьми на воді з 15 грудня 2019 року закрито навігацію для маломірних (малих) суден.



11.12.2019 09:40

На Львівщині відбулась конференція учасників Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна»  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

На Львівщині відбулась конференція учасників Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна»
В рамках роботи конференції очільники Чернівецької, Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей узгодили та підписали Меморандум про співпрацю у рамках реалізації проекту «МАЛЕ КАРПАТСЬКЕ КОЛО». Головною метою цього документу є налагодження співпраці та координація спільних дій, спрямованих на покращення інфраструктурної доступності в центральній частині українських Карпат.



09.12.2019 17:54

Задля збереження та стрімкого розвитку українських Карпат  |  Міжрегіональне співробітництво

Задля збереження та стрімкого розвитку українських Карпат
Очільник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на організованій Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» конференції «Співпраця задля розвитку». У цьому представницькому заході, який 9 – 10 грудня 2019 року відбувається на Львівщині, беруть участь керівники західних областей України, Донецької та Луганської військово-цивільних державних адміністрацій, повноважні представники Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства освіти і науки України, керівники низки недержавних організацій та бізнесових структур, експерти, закордонні партнери Асоціації, повноважним членом якої є, зокрема, Чернівецька обласна рада.



09.12.2019 11:19

На апаратній нараді в обласній державній адміністрації  |  Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади

На апаратній нараді в обласній державній адміністрації
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь в апаратній нараді, яка відбулась сьогодні під головуванням керівника обласної державної адміністрації Сергія Осачука. Голова обласної ради щиро привітав керівника крайової виконавчої влади з нагоди призначення на високу та відповідальну посаду та висловив впевненість в успішній подальшій співпраці задля стрімкого розвитку Чернівецької області.



07.12.2019 09:33

З нагоди свята українського війська  |  День для святкування

З нагоди свята українського війська
6 грудня 2019 року у концертній залі Будинку офіцерів Чернівецького гарнізону відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних сил України. З вітальним словом до присутніх звернулась виконувачка обов’язків голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона тепло привітала військовослужбовців частин та підрозділів Чернівецького гарнізону, ветеранів війни та Збройних сил України, членів родин загиблих воїнів,учасників бойових дій на Сході України, добровольців та волонтерів з нагоди величного свята.
Користуючись святковою нагодою, посадовиця висловила глибоку вдячність командуванню Чернівецького гарнізону, очільникам бойових частин та підрозділів, воїнам - контрактникам та військовослужбовцям строкової служби, добровольцям, цивільному персоналу за взірцевий вишкіл, високу самосвідомість та готовність до самопожертви задля перемоги над ворогом та забезпечення миру та злагоди на рідній українській землі.



06.12.2019 17:54

У Чернівцях урочисто відкрито «Дзвін пам’яті»  |  Військово-патріотичне виховання

У Чернівцях урочисто відкрито «Дзвін пам’яті»
Сьогодні, 6 грудня 2019 року, на Центральній площі Чернівців відбулась велелюдна церемонія відкриття символічного «Дзвону пам’яті», спорудженого на честь загиблих Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності та захисників Вітчизни, полеглих у боях з російськими загарбниками та їх поплічниками на Сході України. Проект скульптурної композиції було створено за ініціативою низки волонтерських та ветеранських організацій чернівецьким скульптором Олександром Кордуняном та реалізовано в ковальській майстерні Івана Звоздецького. Увінчано композицію малим церковним дзвоном з Храму Різдва Пресвятої Богородиці, що на вулиці Капеланській обласного центру.



05.12.2019 16:24

На пленарному засіданні сесії Кіцманської районної ради  |  Життя територіальних громад

На пленарному засіданні сесії Кіцманської районної ради
Сьогодні, 5 грудня, відбулась ХХХІІІ сесія Кіцманської районної ради VII cкликання. В роботі пленарного засідання взяла участь та виступила виконувачка обов’язків голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона привітала присутніх,усіх мешканців Кіцманського рай ону з нагоди Міжнародного дня волонтера та наступних свят – Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.
Посадовиця високо оцінила внесок територіальних громад Кіцманщини у соціально-економічне, громадсько-політичне, культурне та духовне життя Чернівецької області та України загалом.



29.11.2019 18:43

Чернівецькому державному комерційному технікуму – 55!  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Чернівецькому державному комерційному технікуму – 55!
Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук тепло привітав колектив Чернівецького державного комерційного технікуму з нагоди 55-річчя цього навчального закладу. На урочистості, які відбулись з цього приводу у палаці «Академічний», завітали випускники технікуму різних років, представники низки підприємств, установ та організацій міста та області, очільники освітньої галузі краю та обласного центру.



28.11.2019 16:25

Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей – 75!  |  Культура та мистецтво

Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей – 75!
28 листопада у старовинному приміщенні Чернівецької обласної бібліотеки для дітей панувала урочиста атмосфера – колектив цього обласного комунального закладу та його маленькі господарі відзначали поважний 75-річний ювілей улюбленої бібліотеки багатьох поколінь юних буковинців.
На свято до давніх друзів завітали численні гості - представники низки творчих спілок та громадських об’єднань краю, поети, письменники та музиканти, коллеги по професії – бібліотечні працівники, правоохоронці та фінансисти, обдарована студентська та учнівська молодь.



27.11.2019 15:26

З нагоди 156-річчя від дня народження «Буковинської горлиці»  |  Культура та мистецтво

З нагоди 156-річчя від дня народження «Буковинської горлиці»
Сьогодні на Театральній площі Чернівців відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятника видатній українській письменниці Ользі Юліанівні Кобилянській. З нагоди 156-ї річниці від дня народження геніальної буковинської мисткині вшанувати її життєвий та творчий шлях прийшли науковці, працівники культури, керівники обласної представницької та виконавчої влади.
Виконувачка обов’язків голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька, звертаючись до присутніх, закликала їх шанувати та примножувати творчі здобутки «Буковинської горлиці».



26.11.2019 16:26

Чернівецька область отримає власну Стратегію розвитку  |  Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади

Чернівецька область отримає власну Стратегію розвитку
Виконувачка обов’язків голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь в роботі спільного засідання керівного комітету та робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Чернівецької області на період до 2027 року та плану заходів з її реалізації у 2021 – 2023 роках.
Проєкт визначає місію Чернівецької області, як самобутнього краю нових можливостей для розвитку особистості, збереження та примноження національних культурно-духовних цінностей та буковинських традицій господарювання.
Стратегічними напрямками, що окреслені у проекті, є підвищення конкурентоспроможності регіону, розвиток потенціалу гірських територій і людського капіталу, створення комфортних та безпечних умов проживання.



Розробник - 
IMENA.ua