Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

14.11.2019 18:15

З нагоди Дня працівників телебачення, радіо та зв’язку  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

З нагоди Дня працівників телебачення, радіо та зв’язку
Сьогодні, 14 листопада 2019 року, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька привітала представників телерадіоорганізацій та працівників галузі зв’язку з нагоди професійного свята.
«Ваша високопрофесійна творча праця на ниві розвитку національного та регіонального інформаційного простору, впровадження новітніх технологій у сфері комунікацій, належний фаховий рівень та активна громадянська позиція традиційно здобувають заслужене визнання та прихильність жителів нашого багатомовного краю, мешканців суміжних областей України та прикордонних повітів сусідніх Румунії та Молдови», - зазначила посадови ця у своєму вітальному слові.



14.11.2019 14:24

В інтересах гармонійного розвитку муніципального управління, громадських ініціатив та територіальних громад  |  Життя територіальних громад

В інтересах гармонійного розвитку муніципального управління, громадських ініціатив та територіальних громад
На запрошення Організаційного комітету перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила з вітальним словом на урочистому відкритті Міжнародної наукової конференції «Муніципальні читання імені Антона Кохановського», що відбулося сьогодні, 14 листопада 2019 року у Червоній залі Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича.



14.11.2019 12:45

На урочистостях з нагоди Дня студента  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

На урочистостях з нагоди Дня студента
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на урочистому зібранні з нагоди Дня студента, які відбулись сьогодні, 14 листопада 2019 року, в приміщенні обласної державної адміністрації. Від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто він щиро та сердечно привітав учасників урочистого дійства та всю багатотисячну студентську громаду області з нагоди чудового свята.



09.11.2019 10:16

На знак вшанування ветеранів буковинського футболу  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

На знак вшанування ветеранів буковинського футболу
На запрошення Федерації футболу Чернівецької області керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив з вітальним словом на урочистій церемонії нагородження лауреатів цьогорічного футбольного сезону, що відбулася 8 листопада в палаці культури БДМУ «Академічний. Він дав високу оцінку зусиллям з боку спортивної громадськості краю, організаторів та фахівців розвитку масових ігрових видів спорту на теренах Чернівецької області, серед яких найпопулярнішим та наймасовішим є футбол.



08.11.2019 16:31

Покращення діяльності медичних закладів –першочергове завдання представницької влади  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Покращення діяльності медичних закладів –першочергове завдання представницької влади
Cьогодні голова обласної ради Іван Мунтян відвідав обласну комунальну установу "Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», де розпочалися роботи щодо реконструкції приміщення та впровадження нової єдиної оперативно – диспетчерської служби «103».
Завдяки сучасному оснащенню диспетчерської служби, новим протоколам та централізованій системі оповіщення виклики бригад оброблятимуться оперативніше, а екіпажі екстреної допомоги швидше доїжджатимуть на місце події.



08.11.2019 15:51

Буковинській просвіті – 150 років!  |  Громадське життя

Буковинській просвіті – 150 років!
На запрошення голови Чернівецького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка Остапа Савчука керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив з вітальним словом на форумі «Буковинській просвіті – 150», який відбувся сьогодні, 8 листопада 2019 року, у Червоній залі Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича.



07.11.2019 15:50

На пленарному засіданні 34-ї сесії обласної ради  |  Діяльність депутатів обласної ради

На пленарному засіданні 34-ї сесії обласної ради
Сьогодні, 7 листопада 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось пленарне засідання 34-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання.
Депутати прийняли рішення «Про схвалення змін до перспективного плану формування територій громад Чернівецької області», внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік, затвердили Регіональну програму часткового відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами, що надаються фізичним особам, ОСББ та житлово-будівельним кооперативам Чернівецької області на заходи з підвищення енергоефективності, на 2020 – 2022 роки.



06.11.2019 17:50

Медична реформа має втілюватися на благо людей та громад  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Медична реформа має втілюватися на благо людей та громад
6 листопада 2019 року Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів робочу зустріч із представниками Чернівецької міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (УСВА). Йшлося про нагальну необхідність створення в області спеціалізованого Центру реабілітації та ветеранів АТО, учасників ООС на Сході України та членів їх родин.



05.11.2019 09:25

Проблеми діяльності сільських навчальних закладів – у центрі уваги крайової влади  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Проблеми діяльності сільських навчальних закладів – у центрі уваги крайової влади
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав з робочим візитом Карапчівську сільську об’єднану територіальну громаду Глибоцького району, де, зокрема, зустрівся з колективом обласного комунального закладу «Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат». Посадовець вручив Кирилюк Марії Василівні контракт про призначення на посаду директора цього загальноосвітнього навчального закладу, як переможниці конкурсного добору на цю посаду.



04.11.2019 17:44

Про скликання 34-ї сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Про скликання 34-ї сесії Чернівецької обласної ради
Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 359 від 4 листопада 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 і 7 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання, листа обласної державної адміністрації від 30.10.2019 №01.12/18-2112 07 листопада 2019 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 34-ї сесії обласної ради.



04.11.2019 16:25

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність депутатів обласної ради

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради
4 листопада 2019 року під головуванням керівника крайового парламенту Івана Мунтяна відбулось чергове засідання колегії обласної ради. Члени колегії та запрошені обговорили порядок денний пленарного засідання наступної сесії Чернівецької обласної ради, яка відбудеться 7 листопада 2019 року об 11-00.
Зокрема, на розгляд депутатів крайового парламенту передбачається винести проект змін до обласного бюджету на 2019 рік. Йдеться про необхідність невідкладно спрямувати відповідні кошти на забезпечення першочергових видатків обласних бюджетних установ, здійснити фінансування робіт з підготовки до опалювального сезону, забезпечити своєчасне проведення тендерних процедур профінансувати заходи, передбачені низкою регіональних програм.



04.11.2019 14:25

Спільними зусиллями влади та громади захистити інтереси дітей  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Спільними зусиллями влади та громади захистити інтереси дітей
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян з робочим візитом відвідав об’єкт добудови корпусів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дошкільного навчального закладу в с.Кам'янка Глибоцького району. Разом з виконувачем обов’язків директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької облдержадміністрації Олександром Пуршагою посадовець ознайомився з ходом будівельних робіт, фінансування яких здійснюється за кошти державного фонду регіонального розвитку (16 млн. грн.) та кошти місцевого бюджету ( 4 млн. грн.).
Успішне та своєчасне введення цього надзвичайно важливого для сільської громади об’єкта дасть можливість забезпечити усі належні умови для навчання та виховання більш ніж 1140 учнів сільського загальноосвітнього навчального закладу.



01.11.2019 17:27

З нагоди 101-ї річниці Буковинського народного віча  |  Уроки історії

З нагоди 101-ї річниці Буковинського народного віча
1 листопада 2019 року в Чернівцях відбулись урочистості з нагоди 101-ї річниці Буковинського віча 3 листопада 1918 року. Керівники представницької та виконавчої влади, силових структур та правоохоронних органів, представники громадсько-політичних організацій, національно-культурних товариств, підприємств, установ та організацій обласного центру. Учасники урочистого дійства поклали квіти до меморіальних плит на Театральній площі Чернівців та взяли участь в урочистому зібранні, яке відбулось у приміщенні Чернівецької обласної філармонії.



29.10.2019 11:30

До уваги територіальних громад до 100 тисяч населення  |  Життя територіальних громад

До уваги територіальних громад до 100 тисяч населення
Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» в рамках проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» продовжує термін прийому заявок на технічну та експертну підтримку проектів оптимізації та модернізації мереж водопостачання та водовідведення з підвищенням енергоефективності до 01 грудня 2019 року.



28.10.2019 14:03

З нагоди 75-річчя визволення України від фашистських загарбників  |  Уроки історії

З нагоди 75-річчя визволення України від фашистських загарбників
Сьогодні на Соборній площі Чернівців з нагоди 75-ї річниці визволення території України від нацистських загарбників відбулась церемонія покладання квітів до монумента воїну-переможцю. У церемонії взяли участь керівники обласної та міської влади, очільники силових структур та правоохоронних органів краю, активісти ветеранських організацій, представники підприємств, установ, закладів та організацій обласного центру, студентська та учнівська молодь. У заході взяв участь керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець.



Розробник - 
IMENA.ua