Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

31.01.2020 12:08

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради  |  Колегія обласної ради

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 31 січня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян провів засідання колегії Чернівецької обласної ради.



31.01.2020 12:08

Пацієнт в першу чергу!  |  Охорона здоров'я

Пацієнт в першу чергу!
Саме це твердження сьогодні було в фокусі обговорення в ході спільної зустрічі голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з директором Західного міжрегіонального департаменту Національної служби охорони здоров’я України Мар’яною Возницею.



29.01.2020 10:13

Відійшла у Вічність Любимська Людмила Костянтинівна  |  Слово на спомин

Відійшла у Вічність Любимська Людмила Костянтинівна
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття депутату Любимському Василю Олексійовичу з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті коханої дружини Людмили Костянтинівни.

Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вашими рідними, підтримуємо Вас у годину скорботи. Світлий, душевний спомин про Людмилу Костянтинівну завжди житиме в серцях усіх, хто її знав, любив та поважав.



27.01.2020 15:23

Наш моральний обов’язок - зробити все можливе для відновлення та збереження історичної правди про Голокост.  |  Пам'ятаємо

Наш моральний обов’язок - зробити все можливе для відновлення та збереження історичної правди про Голокост.
Сьогодні, у Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька разом з представниками влади та єврейської громади Чернівців вшанувала пам’ять 6 мільйонів загиблих євреїв.



24.01.2020 15:21

Голова Чернівецької обласної ради відкрив новостворену єдину екстрену оперативну диспетчерську службу медичної допомоги.  |  Медицина

Голова Чернівецької обласної ради відкрив новостворену єдину екстрену оперативну диспетчерську службу медичної допомоги.
Кошторисна вартість проведених робіт склала 10 млн. 511,5 тис. Чверть цієї суми надійшло з обласного бюджету, решта 75 відсотків – з державного бюджету. Депутати обласної ради виділили понад 2 млн. 910 тис. грн на проведення робіт та закупівлю обладнання.



24.01.2020 11:26

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав із візитом на Буковину Голову Державної служби якості освіти України Руслана Гурака.  |  Освіта

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав із візитом на Буковину Голову Державної служби якості освіти України Руслана Гурака.
Посадовець відзначив, що Буковинський край здавна відомий численними традиціями шкільництва та просвітництва. Є чим пишатися й сьогоднішньому шкільництву Буковини. Так, наприклад, у Чернівцях нині живе та працює один з найкращих вчителів України, Європи та світу, викладач фізики та астрономії Пауль Францович Пшенічка.



23.01.2020 16:07

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відкрив оновлене відділення недоношених дітей в ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня».  |  Медицина

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відкрив оновлене відділення недоношених дітей в ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня».
Очільник Буковинського парламенту відкрив сьогодні оновлене відділення недоношених дітей в ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня». Понад 4 млн грн виділили депутати обласної ради на ремонт відділення та придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів.



23.01.2020 11:27

Під час протокольної зустрічі з з Генеральним консулом Угорщини в м.Ужгород Йожефом Бугайла  |  Міжнародне співробітництво

Під час протокольної зустрічі з з Генеральним консулом Угорщини в м.Ужгород Йожефом Бугайла
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян спільно з головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком взяв участь у протокольній зустрічі з Генеральним консулом Угорщини в м.Ужгород Йожефом Бугайла.



21.01.2020 17:32

Призначено в. о. генерального директора Чернівецької обласної філармонії.  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Призначено в. о. генерального директора Чернівецької обласної філармонії.
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян підписав розпорядження про призначення Анастасії Костюк в. о. генерального директора Чернівецької обласної філармонії.



21.01.2020 12:39

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці  |  Міжнародне співробітництво

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у протокольній зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні паном Крістіаном – Леоном Цуркану та Генеральним консулом Румунії в Чернівцях пані Іриною - Лореданою Стенкулеску.



15.01.2020 15:19

У Чернівцях відзначили річницю від дня народження Міхая Емінеску  |  Урочисті заходи

У Чернівцях відзначили річницю від дня народження Міхая Емінеску
З нагоди 170-ї річниці від Дня народження класика румунської літератури Міхая Емінеску зібралися представниками обласної влади, Генерального консульства Румунії у Чернівцях, керівники та члени румунських національно-культурних товариств, щоб покласти квіти до пам’ятника видатному поету на знак вшанування.



14.01.2020 19:35

Іван Мунтян: наш пріоритет - успішна та спроможна Буковина, цікава для внутрішніх та зовнішніх інвестицій.  |  Міжрегіональне співробітництво

Іван Мунтян: наш пріоритет - успішна та спроможна Буковина, цікава для внутрішніх та зовнішніх інвестицій.
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів засідання Наглядової ради установи «Агенція регіонального розвитку». На засідання було прийнято рішення про звільнення т.в.о. директора Агенції Олега Щербатюка та призначення на відповідну посаду Олексія Грушка.



13.01.2020 15:19

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся з керівниками низки комунальних закладів обласної ради  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся з керівниками низки комунальних закладів обласної ради
Голова Чернівецької обласної ради обговорив з директорами низки комунальних закладів обласної ради медичного та освітнього профілю стан справ, проблемні питання та перспективи розвитку очолюваних установ. Підбили підсумки діяльності відповідних установ за минулий рік.

Керівник представницької влади краю вкотре запевнив, що завжди відкритий для спілкування й надалі робитиме усе можливе, аби підтримати і забезпечити розвиток нашого краю.



10.01.2020 16:29

З метою практичного втілення євроінтеграційних планів  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З метою практичного втілення євроінтеграційних планів
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян разом з головою обласної державної адміністрації Сергієм Осачуком та керівником комісії з реорганізації Чернівецької митниці Ігорем Добровольським оглянули недобудовану споруду міжнародного пункту пропуску «Дяківці» та мостопровід через річку Прут у Маршинцях, який сполучає Новоселицький та Герцаївський райони області.



20.12.2019 15:21

Комунальні санаторно-курортні заклади області незабаром можуть припинити свою діяльність  |  Охорона здоров'я

Комунальні санаторно-курортні заклади області незабаром можуть припинити свою діяльність
Сьогодні керівник крайової представницької влади Іван Мунтян провів робочу зустріч з групою керівників комунальних санаторно-курортних закладів Чернівецької області – головними лікарями дитячого санаторію «Щербинці», протитуберкульозних санаторіїв «Красноїльськ» та «Садгора».
Йшлося про загрозливу ситуацію, пов’язану з припиненням державної фінансової підтримки комунальних закладів санаторного типу з 1 квітня 2020 року, як це передбачено заходами з реалізації медичної реформи в Україні. Такий стан речей може призвести до припинення надання жителям області, у тому числі представникам пільгових категорій населення, життєво необхідних їм лікувально-профілактичних та реабілітаційних послуг.



Розробник - 
IMENA.ua