Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Архів новин

Прес-центр

Архів новин

З

По

30.05.2019 14:42

Збільшено фінансування освітньої галузі Буковини  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Збільшено фінансування освітньої галузі Буковини
Низка закладів системи освіти області отримають фінансування за рахунок розподілу залишку коштів освітньої субвенції. Відповідне рішення депутати прийняли на пленарному засіданні 31-ї позачергової сесії крайового парламенту Буковини. Зокрема, видатки передбачено Вижницькій спеціалізованій школі-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу ім. Н.Яремчука на оновлення матеріально-технічної бази у сумі 651 тис. грн.



30.05.2019 14:35

Виділено кошти на проведення ремонту об’єктів комунальної власності  |  Діяльність органів місцевого самоврядування


Виділено кошти на проведення ремонту об’єктів комунальної власності
На пленарному засіданні 31-ї сесії обласної ради Чернівецькому обласному театру ляльок на проведення ремонту виділено понад 3 млн. грн. Йдеться, зокрема, про реставраційний ремонт вікон, дверей та покрівлі театру. Ще понад 3 млн. грн. буде спрямовано на капітальний ремонт відділення недоношених дітей обласної дитячої клінічної лікарні, 520 тис. грн. – на капітальний ремонт сантехнічних мереж, покрівлі корпусу №8, фасадів низки корпусів обласної клінічної лікарні та благоустрій її території.



30.05.2019 14:08

З метою соціальної підтримки борців за волю України  |  Діяльність депутатів обласної ради

З метою соціальної підтримки борців за волю України
Внесеними змінами до обласного бюджету на 2019 рік передбачено 100 тис. грн. цільової субвенції Львівському обласному бюджету для забезпечення санаторно-курортним оздоровленням ветеранів, осіб з інвалідністю, політичних в’язнів і репресованих. Зазначені категорії громадян матимуть можливість оздоровитися у Центрі реабілітації ветеранів ОУН-УПА «Говерла».



29.05.2019 17:59

Юні буковинці опановують вершини пізнання  |  Освіта

Юні буковинці опановують вершини пізнання
Сьогодні у Мармуровій залі адміністративного корпусу Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича відбулась урочиста церемонія нагородження кращих з-поміж кращих учнів, ліцеїстів та гімназистів Чернівецької області «Юна еліта Буковини». Разом зі своїми обдарованими вихованцями нагороди отримували їхні наставники – вчителі, викладачі вишів, науковці.
Звертаючись до присутніх на урочистому дійстві, перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька не приховувала свого хвилювання. «Сьогоднішнє свято відбувається у складний і водночас цікавий час. Тож дозвольте побажати усім вам, щоби за будь-яких часів і життєвих обставин ви ревно берегли безцінні скарби своїх талантів та здібностей!», - наголосила вона.



29.05.2019 16:50

На Буковині добудують низку амбулаторій загальної практики сімейної медицини  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

На Буковині добудують низку амбулаторій загальної практики сімейної медицини
З метою розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості за рахунок розподілу частини залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам понад 6 млн. грн. буде спрямовано на завершення будівництва шести амбулаторій загальної практики сімейної медицини в Герцаївському, Глибоцькому, Новоселицькому та Кельменецькому районах. Відповідне рішення прийняли депутати Чернівецької обласної ради на пленарному засіданні 31-ї позачергової сесії крайового парламенту.



29.05.2019 16:26

Медицина Буковини отримає додаткові кошти  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Медицина Буковини отримає додаткові кошти
Відповідним рішенням депутати обласної ради збільшили обсяг асигнувань, передбачених на галузь охорони здоров’я на понад 9 млн. грн. Зокрема, обласному госпіталю ветеранів війни передбачено кошти на покращення матеріальної бази, обласній клінічній лікарні – на забезпечення відділення амбулаторного діалізу витратними матеріалами, лікарськими засобами, медикаментами, а також на придбання біохімічного аналізатора та апарату ультразвукової діагностики, лікарні швидкої медичної допомоги – на придбання медикаментів. Цільові кошти також буде спрямовано у вигляді субвенції місцевим бюджетам області для медичного обслуговування внутрішньо переміщених осіб.



29.05.2019 16:06

Юні вижничани отримають сучасний спорткомплекс з басейном  |  Діяльність депутатів обласної ради

Юні вижничани отримають сучасний спорткомплекс з басейном
На пленарному засіданні 31-ї сесії Чернівецької обласної ради депутати прийняли рішення про надання дозволу на будівництво спортивного комплексу з басейном на земельній ділянці, яка перебуває у постійному користуванні обласного комунального закладу «Вижницька спеціалізована школа-інтернат I-III ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука».



29.05.2019 15:07

Спрямовано кошти на ремонт вулиць обласного центру  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Спрямовано кошти на ремонт вулиць обласного центру
Депутати крайового парламенту Буковини на 31-й позачерговій сесії Чернівецької обласної ради своїм рішенням спрямували кошти субвенції з обласного бюджету на капітальний ремонт вулиць Чернівців. Зокрема, на капітальний ремонт вул. У.Кармелюка від вул. Буковинської до вул. С.Руданського та від залізничного переїзду до вул. В.Винниченка буде спрямовано 15 млн. грн, на поточний ремонт вул. Хотинської – 3 млн. грн.



29.05.2019 12:26

На продовження будівництва дошкільної установи в Опришенах виділено 400 тисяч гривень  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

На продовження будівництва дошкільної установи в Опришенах виділено 400 тисяч гривень
Внесеними змінами до обласного бюджету на 2019 рік передбачено цільову субвенцію Глибоцькому районному бюджету. Так, 400 тис. грн. буде виділено на продовження будівництва дитячої дошкільної установи на 80 місць в с.Опришени. Кошти, зокрема, спрямують для будівництва котельні на твердому паливі.



28.05.2019 17:12

На пленарному засіданні 31-ї сесії обласної ради  |  Засідання сесії обласної ради

На пленарному засіданні 31-ї сесії обласної ради
Сьогодні, 28 травня, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 31-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради. Народні обранці заслухали інформацію Департаменту фінансів обласної державної адміністрації про виконання обласного бюджету за 2018 рік, внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік, взяли до відома щорічний звіт голови обласної ради про діяльність керівництва, колегії, постійних комісій та виконавчого апарату.



26.05.2019 17:15

Іван Мунтян: «Свято виходу на полонини - це урочистий старт найбільш відповідальної пори в житті кожного справжнього горянина!»  |  Мистецькі заходи

Іван Мунтян: «Свято виходу на полонини - це урочистий старт найбільш відповідальної пори в житті кожного справжнього горянина!»
Останньої неділі травня керівник крайової представницької влади Іван Мунтян на запрошення гостинних путильчан завітав на традиційне, 54-е свято виходу на полонини «Полонинська ватра». Щороку цієї пори на благословенній Путильській землі зустрічаються тисячі шанувальників прадавніх гуцульських традицій з усіх куточків України та з-за кордону.



25.05.2019 15:34

Чернівецьку область відвідала делегація Асоціації земляцтв України  |  Міжрегіональне співробітництво

Чернівецьку область відвідала делегація Асоціації земляцтв України
25-26 червня на теренах Чернівецької області з ознайомчим візитом перебувала делегація Асоціації земляцтв регіонів України в м.Києві. У складі делегації представлені 19 обласних земляцтв, у тому числі громадська організація «Земляцтво буковинців в м. Києві «Буковина» на чолі з її багаторічним очільником Валерієм Цибухом.



25.05.2019 14:52

Іван Мунтян привітав організаторів та учасників Першого Буковинського фестивалю ретроавтомобілів  |  У світі техніки

Іван Мунтян привітав організаторів та учасників Першого Буковинського фестивалю ретроавтомобілів
Голова обласної ради Іван Мунтян від імені представницької влади краю привітав організаторів та учасників Першого Буковинського фестивалю ретроавтомобілів, який розпочався у с.Тарашани Глибоцького району сьогодні, 25 травня, де 40 учасників з Буковини та інших регіонів України презентували свої раритетні моделі автомобілів. Відтак, автоколона попрямувала до столиці нашого краю, проїхалась вулицями Чернівців та зупинилась на Театральній площі, де всі охочі мали можливість оглянути автомобільну техніку минулого століття.



24.05.2019 20:29

28 травня відбудеться засідання 31-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради  |  Засідання сесії обласної ради

28 травня відбудеться засідання 31-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради
Відповідне розпорядження підписав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 24 травня. «На підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу ІІ Регламенту обласної ради VІІ скликання, листа обласної державної адміністрації від 22.05.2019 № 01.12/18-964 скликати 31-шу позачергову сесію обласної ради VІІ скликання 28 травня 2019 року в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) об 11.00.



24.05.2019 17:32

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради  |  Колегія обласної ради

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради
Засідання колегії Чернівецької обласної ради провів голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян сьогодні, 24 травня. У зв’язку із необхідністю невідкладного внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік, членами колегії прийнято рішення про скликання 28 травня цього року 31-ї позачергової сесії обласної ради.



Розробник - 
IMENA.ua