Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

13.01.2012 09:28
Про оприлюднення проектів Положень, що регламентують питання орендних відносин майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст област


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проекти Положень що регламентують питання орендних відносин майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розміщено на інтернет-сайті Чернівецької обласної ради www.oblrada.cv.ua Зауваження та пропозиції до проекту Положення про порядок та умови оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та до проекту Положення про порядок розрахунку і використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області надсилаються до 20 лютого 2012 року включно у письмовому та електронному вигляді на адресу Чернівецької обласної ради м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб. 304, тел. (0372) 52-39-27.

27.12.2011 12:48
До відома депутатів та жителів Чернівецької області! «Савік Шустер Студія» впроваджує новий проект «Шустер LIFE. Життя»


    Дата першого ефіру: 24 січня 2012 року. Канал: Національна телекомпанія України. Тривалість програми: 2 години. Запрошуємо представників всіх гілок влади – законодавчої, виконавчої та представницької – стати безпосередніми учасниками проекту! Основана мета програми – перейти від слів до справи і розпочати впровадження позитивних змін в суспільстві.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Опитування

Прийняття обласного, міських та районних бюджетів до 1 січня 2012 року -

 це позитивний крок влади, спрямований на забезпечення успішного розвитку територій

 це шлях до забезпечення рівних можливостей для фінансування дотаційних територіальних громад

 це не моя справа, адже мені байдуже, прийняли бюджет чи ні

 це не та тема, якою варто цікавитись під час новорічних та різдвяних свят

статистика...

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  З метою надання соціальної допомоги

Прес-центр

Новини

11.01.2012 12:43

З метою надання соціальної допомоги  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Програму розвитку соціальних послуг для сімей, дітей та молоді в Чернівецькій області на  2012-2016 роки затвердила восьма сесія обласної ради. Метою Програми є здійснення системи заходів, спрямованих на підтримку соціального статусу та повноцінної життєдіяльності сімей, дітей та молоді, які опинилися в складних життєвих обставинах, відновлення основних соціальних функцій, психологічного, фізичного та морального здоров’я, забезпечення якості та доступності професійних соціальних послуг безпосередньо у громадах. Серед основних завдань Програми впровадження ефективних форм соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, попередження поширення раннього соціального сирітства, посилення профілактичної роботи щодо запобігання алкоголізму, наркоманії, захворюванню на ВІЛ/СНІД, формування у неповнолітніх та молоді навичок здорового способу життя, забезпечення доступу до соціальних послуг особам, що повернулися з місць позбавлення волі, або засудженим до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
Відповідна програма розвитку соціальних послуг для сімей, дітей та молоді діяла в Чернівецькій області в 2010-2011роках. З метою реалізації системи соціальних заходів центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області спільно із суб’єктами соціальної роботи виявлено 1436 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах (2797 дітей), з них проінспектовано 1094 сім’ї. Впродовж звітного періоду соціальним супроводом центрів  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області охоплено 135 сімей (312 дітей), 11 дитячих будинків сімейного типу та 58 прийомних сімей, 384 особи, у яких існує проблема залежностей, 120 осіб, що звільнились з місць позбавлення волі. Задля профілактики соціально небезпечних хвороб у дитячому та молодіжному середовищі при обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано діяльність Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи.

  • Джерело: Прес-служба облради
Розробник - 
IMENA.ua