Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

13.01.2012 09:28
Про оприлюднення проектів Положень, що регламентують питання орендних відносин майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст област


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проекти Положень що регламентують питання орендних відносин майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розміщено на інтернет-сайті Чернівецької обласної ради www.oblrada.cv.ua Зауваження та пропозиції до проекту Положення про порядок та умови оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та до проекту Положення про порядок розрахунку і використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області надсилаються до 20 лютого 2012 року включно у письмовому та електронному вигляді на адресу Чернівецької обласної ради м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб. 304, тел. (0372) 52-39-27.

27.12.2011 12:48
До відома депутатів та жителів Чернівецької області! «Савік Шустер Студія» впроваджує новий проект «Шустер LIFE. Життя»


    Дата першого ефіру: 24 січня 2012 року. Канал: Національна телекомпанія України. Тривалість програми: 2 години. Запрошуємо представників всіх гілок влади – законодавчої, виконавчої та представницької – стати безпосередніми учасниками проекту! Основана мета програми – перейти від слів до справи і розпочати впровадження позитивних змін в суспільстві.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Опитування

Прийняття обласного, міських та районних бюджетів до 1 січня 2012 року -

 це позитивний крок влади, спрямований на забезпечення успішного розвитку територій

 це шлях до забезпечення рівних можливостей для фінансування дотаційних територіальних громад

 це не моя справа, адже мені байдуже, прийняли бюджет чи ні

 це не та тема, якою варто цікавитись під час новорічних та різдвяних свят

статистика...

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  На щастя, на здоров'я, на щедрий Новий рік!

Прес-центр

Новини

06.01.2012 12:01

На щастя, на здоров'я, на щедрий Новий рік!  |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

У дні новорічно-різдвяних свят буковинці традиційно вітають своїх земляків та численних гостей Чернівецької області колядками та щедрівками. Традиційно жадані гості завітали й до Чернівецької обласної ради. Керівництво крайового парламенту та співробітники його виконавчого апарату радо приймали гурти колядників з Чернівецької обласної філармонії, аматорський фольклорно-етнографічний гурт «Южинецькі молодички», дитячий зразковий колектив «Калинове намисто», гурт колядників з Глибоцького районного Будинку культури. Професійні митці та аматори самодіяльної творчості побажали посадовим особам місцевого самоврядування та державним службовцям щасливих свят та всіляких гараздів, міцного здоров’я, щастя та втілення заповітних мрій і сподівань.


  • Джерело: Прес-служба облради
Розробник - 
IMENA.ua