Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

30.05.2011 16:37
Харківська обласна рада запрошує телевізійні студії та гуртки Чернівецької області до участі у Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі «Дитятко», який відбудеться 21-24 вересня 2011 року в Харкові.


     НОМІНАЦІЇ ФЕСТИВАЛЮ: «Кращий ігровий фільм дитячої телевізійної студії»; «Кращий документальний фільм дитячої телевізійної студії»; «Краща телепередача дитячої телевізійної студії»; «Краща програма новин дитячої телевізійної студії»; «Кращий анімаційний фільм дитячої студії»; «Краща телепрограма, зроблена для дітей». Краща режисерська робота; Краща операторська робота; Кращий телеведучий; Кращий тележурналіст; Кращий актор.

23.02.2011 16:10
Чернівецька обласна рада повідомляє


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що текст Положення про порядок та умови оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, Положення про порядок розрахунку і використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затверджені рішенням 27-ї сесії обласної ради V скликання від 17 березня 2009 року №42-27/09 та розпорядження голови Чернівецької обласної ради від 20 березня 2009 №72 ”Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна”, розміщені на сайті Чернівецької обласної ради за електронною адресою: http://oblrada.cv.ua/activity/regulator_acts/
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Вшановуючи працю журналістів

Прес-центр

Новини

03.06.2011 15:09

Вшановуючи працю журналістів |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Представники керівництва Буковинського краю та мерії обласного центру привітали працівників засобів масової інформації Буковини з нагоди професійного свята - Дня журналіста. Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ, перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Георгій ГАЛИЦЬ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН взяли участь у неформальній зустрічі з представниками мас-медіа, яка відбулась в одному з розважально-відпочинкових комплексів.

         Керівники органів виконавчої та представницької влади Буковини привітали журналістів з нагоди професійного свята, побажали їм нових творчих перемог і вручили почесні відзнаки обласної та міської влади і цінні подарунки. Зі словами вдячності до колег звернувся голова обласної організації Спілки журналістів України Юрій ТИРОН, який також вручив групі працівників мас-медіа Буковини відзнаки журналістської спільноти та грошові премії.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
Розробник - 
IMENA.ua