Логін
 
Пароль
Реєстрація
 
 
 
 

  Оголошення

23.02.2010 11:35
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс на оренду нерухомого майна


    ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс на оренду нерухомого майна Інформація про конкурс: 1. Учасники конкурсу – юридичні та фізичні особи. 2. Мета конкурсу – визначення переможця на право укладання договору оренди за найвищою ставкою орендної плати за 1 кв.м в місяць при обов'язковому виконанні особливих умов.

23.02.2010 11:34
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс


    ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області
 

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Обласна рада – за законність у вирішенні корпоративних питань

Прес-центр

Новини

02.03.2010 16:03

Обласна рада – за законність у вирішенні корпоративних питань |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

У відповідь на звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України та Генеральної прокуратури України щодо спроби «рейдерського захоплення» ТОВ ВКТ «Арго», прийняте на 36-й сесії обласної ради, надійшов лист за підписом заступника Генерального прокурора України Віктора КУДРЯВЦЕВА.

Депутати крайового парламенту висловили стурбованість тим, що на території області почастішали випадки позасудових вирішень спірних господарських питань та статусу власності підприємств і заявили про недопустимість будь-яких силових проявів корпоративних чи майнових конфліктів на підприємствах усіх форм власності. Заступник Генпрокурора повідомив обласну раду про те, що прокуратура Чернівецької області отримала доручення перевірити ситуацію, яка склалась навколо майна ТОВ ВКТ «Арго» та з інших питань, та поінформувати обласну раду про результати перевірки.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
Розробник -