Логін
 
Пароль
Реєстрація
 
 
 
 

  Оголошення

21.12.2009 14:03
Чернівецька обласна рада повідомляє, що 17 грудня 2009 року відбувся конкурс


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що 17 грудня 2009 року відбувся конкурс на отримання права оренди наступного нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області:

10.11.2009 15:50
ПЛАН-ГРАФІК підвищення кваліфікації


    ПЛАН-ГРАФІК підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорії органів державної влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, працівників державних підприємств, установ та організацій Чернівецької області на 2009 рік у Чернівецькому регіональному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.
 

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Напередодні свята Святого Миколая голова Чернівецької обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ відвідав обласний Будинок дитини

Прес-центр

Новини

21.12.2009 07:00

Напередодні свята Святого Миколая голова Чернівецької обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ відвідав обласний Будинок дитини |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Напередодні свята Святого Миколая голова Чернівецької обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ відвідав обласний Будинок дитини, в якому виховуються 55 малят – сиріт та позбавлених батьківського піклування. Керівник крайової представницької влади тепло привітав маленьких вихованців та персонал обласного комунального закладу з нагоди свята. Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ та депутат крайового парламенту Петро КОБЕВКО вручили дітям новорічні подарунки та побували на імпровізованому концерті за участю малят та педагогів. Розпорядженням голови обласної ради з цільового фонду крайового парламенту виділено 22,5 тис. грн. на придбання комп’ютеризованого мовно-слухового тренажера для лікування та реабілітації маленьких пацієнтів обласного Будинку дитини.  

Голова обласної ради також взяв участь у церемонії відкриття котельні дитячого дошкільного закладу у селі Южинець Кіцманського району. Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ у вітальному виступі перед педагогічним колективом закладу, його вихованцями та їхніми батьками відзначив вагому роль територіальної громади села та районної влади у покращенні умов навчання, виховання та відпочинку маленьких южинчан. Разом з депутатом обласної ради, заступником голови облдержадміністрації Віталієм УСИКОМ керівник крайового парламенту вручив дітям новорічні подарунки та презентував сільській дитячій установі пральну машину-автомат.

          У день Святого Миколая Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ та голова Путильської районної ради Андрій ДУТЧАК завітали до оселі Маковійчуків  в селі Киселиці, що на Путильщині. Тут в турботі і любові живе трійко хлопчаків – шестиліток, учнів першого класу місцевої школи. Поважні гості цікавилися життям та навчанням маленьких Маковійчуків, подарували їм солодощі від Святого Миколая. Гостинну господиню оселі і дбайливу матір трійнят, працівницю Путилського відділення Чернівецького відділення УДППЗ «Укрпошта» Тетяну МАКОВІЙЧУК також чекав приємний сюрприз від голови обласної ради – новенька пральна машина–автомат.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
Розробник -