Логін
 
Пароль
Реєстрація
 
 
 
 

  Оголошення

23.11.2009 15:50
Чернівецька обласна рада повідомляє


    19 листопада 2009 року відбувся конкурс на отримання права оренди

23.11.2009 15:48
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс


    з відбору розробників документації із землеустрою для розробки документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування

23.11.2009 15:46
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс


    на оренду нерухомого майна

10.11.2009 15:50
ПЛАН-ГРАФІК підвищення кваліфікації


    ПЛАН-ГРАФІК підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорії органів державної влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, працівників державних підприємств, установ та організацій Чернівецької області на 2009 рік у Чернівецькому регіональному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.
 

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальне життя >  Депутати крайового парламенту побували в інтернатних установах області

Прес-центр

Новини

03.12.2009 09:27

Депутати крайового парламенту побували в інтернатних установах області |  Соціальне життя

Тема новини: Назва теми

           Майже три роки працюють Громадські ради установ системи соціального захисту населення Чернівецької області, створені рішенням 10-ї сесії обласної ради з метою координації дій щодо наданням допомоги установам системи соціального захисту населення у здійсненні ними функцій опіки, соціального і правового захисту громадян, які обслуговуються цими закладами. За ініціативи голови обласної ради Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО група депутатів-членів Громадських рад, напередодні Міжнародного дня інвалідів, який відзначається щорічно 3 грудня, здійснили об’їзд підшефних закладів та ознайомились з умовами, в яких перебувають пацієнти.
           Зокрема, депутати обласної ради Іван БУРДЕЙНИЙ, Тамара СЕМЕНОВИЧ, Франц ФЕДОРОВИЧ, Іван КОВАЛЮК та Валерій ПАЛІЙ, а також начальник управління обласної ради з питань забезпечення повноважень щодо управління об’єктами спільної власності Василь ТКАЧУК, побували в Хотинському, Магальському, Чорторийському, Нижньостанівецькому, Черешському будинках-інтернатах та Чернівецькому геріатричному пансіонаті. Вони поспілкувались з персоналом та пацієнтами закладів, визначили їх нагальні потреби, обговорили можливі шляхи вирішення існуючих проблем.
          Чернівецька обласна рада тримає на постійному контролі стан кадрового та матеріально-побутового забезпечення інтернатних установ комунальної власності. За період поточної каденції крайового парламенту з цільового фонду обласної ради комунальним установам соціального захисту виділено близько 956 тисяч гривень на облаштування належних умов утримання та лікування пацієнтів.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
Розробник -