Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  29 січня - День пам'яті Героїв Крут

Прес-центр

Новини

29.01.2022 08:35

29 січня - День пам'яті Героїв Крут |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

Нині їх називають «першими українськими кіборгами». Українські вояки, серед яких було близько півтисячі молодих необстріляних юнаків, наприкінці січня 1918 року, ціною чималих втрат у бою під Крутами, дали життя молодій Українській державі. Той героїчний бій затримав наступ більшовиків на чотири дні.

Завдяки цьому в Києві відбулося укладання Брест-Литовської мирної угоди, яка фактично визнавала українську незалежність. Пам’ятаємо подвиг Героїв, що прийняли нерівний бій проти більшовицької армії, та завжди будемо вдячні молодим хлопцям, котрі ціною власних життів та свого вишколу зробили все, аби відбулося становлення Української державності!

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua