Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Торік у Чернівецькій області працевлаштували 86 іноземців

Прес-центр

Новини

25.01.2022 10:05

Торік у Чернівецькій області працевлаштували 86 іноземців |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

У 2021 році до обласної служби зайнятості роботодавці подали документи для працевлаштування 86 іноземців. Дозволи отримали 55 іноземних громадян, для 31 – продовжено дію минулорічних.

Як повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості, більшість іноземних громадян прибули з Румунії – 28 осіб, Туреччини – 23 осіб, Італії – 6 осіб. Також з Індії, Молдови, Туркменістану, Данії, Ізраїлю, Білорусії та Великобританії.

У Чернівецькій області іноземці працюють на підприємствах оптової торгівлі, лісопильному та стругальному виробництві, продають автомобілі, обслуговують наземний транспорт, займаються дизайном, будівництвом житлових та нежитлових приміщень, виробляють паркет та електроенергію, надають послуги у закладах харчування.

– Більшість звернень роботодавців було для працевлаштування іноземців на керівні посади, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Серед працевлаштованих іноземців – 21 директор, 17 менеджерів, 12 генеральних директорів, 9 заступників директорів. Також є механіки, кухарі, програмісти, завідувачі виробництва, інженери з лісопильних ресурсів, оператори устаткування з перероблювання деревини, адміністратори та помічники керівника.

Впродовж останніх трьох років Чернівецька обласна служба зайнятості видала дозволи на працевлаштування 246 іноземців.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua