Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальна політика >  Продукцію в книгарнях комунального підприємства "Буковинська книга" можна придбати за допомогою програми "єПідтримка"

Прес-центр

Новини

10.01.2022 13:32

Продукцію в книгарнях комунального підприємства "Буковинська книга" можна придбати за допомогою програми "єПідтримка" |  Соціальна політика

Тема новини: Назва теми

Якщо на ваш рахунок уже надійшли 1000 гривень за державною програмою «єПідтримка», отримані кошти ви можете витратити, зокрема, у книгарнях комунального підприємства «Буковинська книга». Вказані книжкові магазини підтримують можливість розрахунку за допомогою банківської картки «єПідтримка» або додатку Google Pay.

За словами директорки комунального підприємства «Буковинська книга» Марії Луцюк, відвідуваність книгарень із введенням цієї державної програми відчутно зросла. Найбільшим попитом серед покупців користуються дитяча література, Non-fiction, українські автори та мотиваційна література для особистого розвитку. Також добре продаються зарубіжна та українська класика.

Завдяки «єПідтримці» книгарні знову стали популярними, і зараз ми виходимо працювати навіть у вихідні. Зараз ми не маємо причин скаржитись на непопулярність друкованої продукції.

Придбати книги, зокрема й за допомогою державної програми «єПідтримка», можна в магазинах комунального підприємства «Буковинська книга» у Чернівцях, за адресами:

Вул. Заньковецької, 4;

Вул. Кобилянської, 25;

Вул. Кобилянської, 37.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua