Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

24.12.2021 10:10
ПОВІДОМЛЕННЯ


    про оприлюднення проєкту рішення Чернівецької обласної ради "Про окремі питання оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області"

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Про стан доріг області

Прес-центр

Новини

28.12.2021 11:59

Про стан доріг області |  Інформації

Тема новини: Назва теми

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, минулої ночі сніговий покрив на автошляхах краю сягав від 15 до 25 сантиметрів.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення працювало 85 одиниць техніки та 112 працівників підрядної організації.

Станом на 6.00 проїзд дорогами державного значення Чернівецької області забезпечено. Водночас дорожнє покриття місцями засніжене.

Роботи тривали упродовж ночі й продовжуються досі. У зв’язку з цим Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області закликає поступатися дорогою снігоприбиральній техніці та дотримуватися правил дорожнього руху.

Також на автодорогах державного значення Буковини є 45 спецмайданчиків, де водії зможуть перечекати негоду.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua