Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Сьогодні, 1 грудня, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко взяв участь у пленарному засіданні сесії Верховної Ради України

Прес-центр

Новини

01.12.2021 08:29

Сьогодні, 1 грудня, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко взяв участь у пленарному засіданні сесії Верховної Ради України |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 1 грудня, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко взяв участь у пленарному засіданні сесії Верховної Ради України. Під час засідання учасники заслухали послання Президента України Володимира Зеленського про внутрішнє та зовнішнє становище України. Зокрема, Президент України зазначив, що цьогоріч економічний рівень України вперше перевищить 190 мільярдів доларів, державний борг уперше буде нижчим за 50% ВВП. 

З наступного року почне діяти програма «Українська мрія» - кредит під 5% для населення на придбання власної нерухомості, електромобіля, здобуття освіти або зміни професії. А до 10 грудня Президент України подасть законопроект про «економічний паспорт українця» - кошти з використання українських надр накопичуватимуться на персональних рахунках дітей громадян України.

Також у 2022 році квартири отримають всі ветерани війни на Сході України, а одразу після ветеранів процес забезпечення житлом розпочнуть для всіх українських військовослужбовців. А фінансування всіх програм сектору оборони і безпеки вперше перевищить 320 мільярдів гривень.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua