Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Дорожнє гомпоодарство >  Розпочато капітальний ремонт дороги від села Малий Кучурів до населеного пункту Юрківці

Прес-центр

Новини

16.11.2021 18:00

Розпочато капітальний ремонт дороги від села Малий Кучурів до населеного пункту Юрківці |  Дорожнє гомпоодарство

Тема новини: Назва теми

Оглянули хід будівельних робіт вчора голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, депутати Володимир Мороз та Борис Колісник, спільно з начальником Служби автомобільних доріг Чернівецької області Ігорем Гахом. 

Ділянка дороги Малий Кучурів-Вербівці-Юрківці довгий час залишалася у вкрай незадовільному стані, що створювало суттєві незручності для місцевих жителів, водіїв, пасажирів, для представників приватного бізнесу. 

Ігор Гах розповів про подальший план дій та хід ремонтних робіт. Роботи проводяться у рамках Державної програми «Велике будівництво». Планується відремонтувати 5,6 км територіального автошляху. Поточним середнім ремонтом передбачено фрезерування зношеного асфальту, влаштування двошарового асфальтобетонного покриття, ремонт штучних споруд, укріплення узбіч, водовідведення, нові дорожні знаки та розмітка. Об’єкт буде перехідним, продовжаться ремонтні роботи у наступному сезоні.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua