Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Про розвиток потенціалу Чернівецької області говорили сьогодні у столиці України

Прес-центр

Новини

10.11.2021 16:59

Про розвиток потенціалу Чернівецької області говорили сьогодні у столиці України |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Промисловий потенціал Чернівецької області представили сьогодні під час організаційної зустрічі представників Чернівецької обласної ради та Торгово-промислової палати України в Києві.

Буковину на зустрічі представили керівник Агенції регіонального розвитку Чернівецької області, депутат обласної ради Олексій Грушко та начальник відділу міжнародних зв’язків та транскордонного співробітництва виконавчого апарату обласної ради Олексій Волощук. 

Основна мета співробітництва - забезпечення усіх необхідних складових сприяння розвитку та конкурентоспроможності на світових ринках українського бізнесу. 

Враховуючи попереднє співробітництво та реалізовані ініціативи Торгово-промислової палати із Чернівецькою областю сторони обговорили  перспективні напрямки діяльності, окреслили пріоритетні сфери  співпраці: розвиток інвестиційної спроможності та привабливості регіону, туристично-рекреаційного сегменту та можливості експорту продукції буковинських виробників до країн Європейського Союзу, зокрема: переробка та експорт продукції садівництва, деревини, легкої промисловості, сільського господарства тощо.

Також з робочим візитом у столиці України перебуває голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Очільник крайового парламенту провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцькі. 

Під час розмови у Києві сторони обговорили можливість поглиблення співпраці на міжрегіональному рівні, розширення сфер інвестиційної діяльності та, особливо важливо, - налагодження взаємодії у сфері впровадженння зелених технологій.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua