Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  Вперше у Чернівецькій області проводиться черезстравохідна ехокардіоскопія

Прес-центр

Новини

23.10.2021 18:19

Вперше у Чернівецькій області проводиться черезстравохідна ехокардіоскопія |  Медицина

Тема новини: Назва теми

У відділенні функціональної діагностики Чернівецького обласного клінічного кардіологічного центру розпочато проведення УЗД серця на надсучасному рівні з використанням нової системи експертного рівня. 

Вперше у Чернівецькій області проводиться черезстравохідна ехокардіоскопія. 

Обладнання дає можливість верифікації постковідних змін міокарду, надточне визначення вогнищ ішемії і, відповідно, визначення чітких показів до проведення коронарографії. 

Черезстравохідна ехокардіографія — це безпечне обстеження з низьким рівнем ризику, що використовувалося протягом декількох десятиліть в інтра- й післяопераційному періодах у кардіохірургії. Метод перевершує інші способи серцево-судинного моніторингу завдяки наданню детальної анатомічної й фізіологічної інформації в реальному часі.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua