Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Депутати Чернівецької обласної ради проінспектували діяльність дитячого табору «Буковинка» (с. Репужинці)

Прес-центр

Новини

19.10.2021 10:05

Депутати Чернівецької обласної ради проінспектували діяльність дитячого табору «Буковинка» (с. Репужинці)  |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Депутати Чернівецької обласної ради Олександр Шкурідін, Ярослав Бартош та Борис Колісник спільно з представниками Чернівецької ОДА днями взяли участь у виїзному засіданні, що проходило у дитячому таборі «Буковинка» (с. Репужинці).

Депутати та особисто голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко тримають на контролі стан функціонування та розвитку існуючих дитячих оздоровчих баз з метою недопущення їх знищення.

В рамках роботи робочої групи з вивчення питання діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Чернівецької області подібних виїздів у дитячі табори буде декілька. Перше засідання відповідної робочої групи планується провести вже цього тижня. Основна мета діяльності робочої групи напрацювання механізмів, які дозволять забезпечити успішний та динамічний розвиток обласних оздоровчих закладів та комфортне перебування в них.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua