Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Про скликання 4-ї сесії Чернівецької обласної ради VIII скликання

Прес-центр

Новини

03.09.2021 15:54

Про скликання 4-ї сесії Чернівецької обласної ради VIII скликання  |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Згідно з розпорядженням голови  Чернівецької обласної ради Олексія БОЙКА № 319 від 3 вересня 2021 року на підставі статті 46-ї та частин 6 і 7 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 8 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VIII скликання 16 вереcня 2021 року о 10.00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці,                 вул. М.Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 4-ї сесії обласної ради VIII скликання.

На розгляд сесії внести наступні питання:

1.      Про інформацію Чернівецької обласної прокуратури про результати діяльності органів Чернівецької обласної прокуратури за підсумками роботи у
І півріччі 2021 року.

2.      Про призначення ГОЛОВЧЕНКО Людмили Юріївни на посаду директора комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

3.      Про призначення ЛУЦЮК Марії Іллівни на посаду генерального директора обласного комунального підприємства «Буковинська книга».

4.      Про призначення ГАТРИЧ Людмили Дмитрівни на посаду директора комунального закладу «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини».

5.      Інші.

На сесію запросити народних депутатів України від Чернівецької області, голову та заступників голови обласної державної адміністрації, виконувача обов’язків керівника Чернівецької обласної прокуратури, начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, виконувача обов’язків начальника Управління СБУ у Чернівецькій області, начальника Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, голів районних рад та районних державних адміністрацій, Чернівецького міського голову, окремих керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, представників засобів масової інформації.


  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua