Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  «Освіта Буковини 30: Вектори якості та успіху». Микола Гуйтор взяв участь у регіональному форумі освітян Чернівецької області

Прес-центр

Новини

26.08.2021 13:40

«Освіта Буковини 30: Вектори якості та успіху». Микола Гуйтор взяв участь у регіональному форумі освітян Чернівецької області |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор сьогодні, 26 серпня, взяв участь у регіональному форумі освітян Чернівецької області: «Освіта Буковини 30: Вектори якості та успіху».

У своїй промові Микола Гуйтор закцентував на викликах перед системою освіти, які пов’язані з забезпеченням неперервності освітнього процесу, спроможністю закладів усіх рівнів освіти забезпечити якість і сталість здобуття освіти в умовах карантинних обмежень, необхідністю розвитку дистанційної форми здобуття освіти.

Посадовець принагідно нагородив найкращих освітян області. 

Відтак, під час форуму сьогодні підняли питання векторного огляду розвитку освіти Буковини за роки незалежності України та пріоритетні завдання. А також відбулась низка дискусійних платформ, а саме: «Трансформація закладів, створення безпечного для життя і здоров’я освітнього середовища», «Освіта і компетентності майбутнього» та «Інтелектуальна еліта нації».

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua