Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  З нагоди 30-ї річниці Незалежності України десантники з Чернівців у складі Литовсько-польсько-української бригади взяли участь у святковому параді у столиці України

Прес-центр

Новини

24.08.2021 15:23

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України десантники з Чернівців у складі Литовсько-польсько-української бригади взяли участь у святковому параді у столиці України |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України десантники з Чернівців у складі Литовсько-польсько-української бригади взяли участь у святковому параді у столиці України. 

Особовий склад бригади під командуванням Дмитра Братішка з гордістю засвідчив бойову славу наших захисників сьогодні у Києві. 

Дмитро Братішко - український бойовий офіцер, полковник Збройних сил України, з 2018 року - командувач Литовсько-польсько-української бригади. 

Вся його кар’єра пройшла в підрозділах десантних військ — в минулому заступник командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, командир 3-го окремого аеромобільного батальйону. 

Навесні 2014 року Дмитро Братішко разом із побратимами, військовими нашої області, у числі перших, у складі 80-ї бригади вирушив для відбиття російськоі агресії, підрозділи були направлені на північно-східні кордони України. Військовослужбовці бригади взяли участь у перших боях війни на Донбасі. Інші підрозділи бригади кинули на захист  Луганського аеропорта.

Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласноі ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua