Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.07.2021 14:21
Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян


    Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян на базі Вижницької районної ради, кабінет №15. Часи прийому: з 14:00 до 18:00. Усіх бажаючих просимо попередньо зареєструватись за номером телефону: 0373023120

13.07.2021 14:02
Оголошення


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни»

07.07.2021 16:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства "Чернівецький обласний медичний діагностичний центр"

07.04.2021 11:04
Про міжнародний українсько-литовський конкурс юнацьких мистецьких робіт до 400-річчя історичної події - перемоги в Хотинській битві 1621 року «Memory. History and future»


    Конкурс проводиться з ініціативи ГО «Інвестиції у спадщину і культуру» та ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» за сприяння й підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Чернівецької обласної ради, видавництва «Майстер Книг».Цілі та завдання Конкурсу: виховання у дітей та молоді обох країн історичної пам’яті, сприяння у формуванні почуття патріотизму, глибокої поваги до історико-культурних надбань обох народів, українців та литовців, що проживають на території України та Литви; виявлення творчих можливостей дітей та молоді у відображенні своїх знань, почуттів, вражень від пізнання та вивчення історії, легенд у формі художніх зображень. В Конкурсі можуть брати участь діти та молодь до 21 року, які проживають в Україні, Литві та інших країнах. Учасники Конкурсу поділяються на три вікові категорії: 1 категорія - автори робіт віком до 9 років включно; 2 категорія - автори робіт віком від 10 до 15 років включно; 3 категорія - автори робіт віком від 16 до 21 року включно. Заохочуються до участі в Конкурсі учні художніх та мистецьких шкіл, коледжів, академій.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Сьогодні голова обласної ради Олексій Бойко перебуває з робочим візитом у Кельменецькій та Сокирянській громадах

Прес-центр

Новини

16.07.2021 15:13

Сьогодні голова обласної ради Олексій Бойко перебуває з робочим візитом у Кельменецькій та Сокирянській громадах |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні голова обласної ради Олексій Бойко перебуває з робочим візитом у Кельменецькій та Сокирянській громадах.

Спільно з керівництвом громад було обговорено важливі питання подальшого розвитку та окреслено проблемні аспекти роботи. За результами робочого візиту визначено низку пріоритетних завдань для успішного функціонування Кельменецької та Сокирянської громад.  

Також Олексій Бойко побував на відрізку дороги Р-63/Н-03/ у місті Сокиряни, на якому наразі тривають ремонті роботи. 

Під час зустрічі, спільно з начальником служби автобільних доріг у Чернівецькій області Ігорем Гахом, обговорили технічні питання виконання дорожніх робіт та ознайомилися з ходом ремонту дорожнього покриття у межах міста Сокиряни. 

Поточним середнім ремонтом буде охоплено 3 відрізки, загальною протяжність понад 15 км: 
км 51+000 – км 58+730;
км 66+050 – км 69+300;
км 82+150 – км 86+250.
Ремонті роботи дорожники розпочали з міста Сокиряни. Поступово техніка рухатиметься до села Сербичани Сокирянської ОТГ. 

У ремонтних роботах задіяно 62 працівники, 28 механізмів та 24 автомобілів тягачів.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua