Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.07.2021 14:21
Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян


    Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян на базі Вижницької районної ради, кабінет №15. Часи прийому: з 14:00 до 18:00. Усіх бажаючих просимо попередньо зареєструватись за номером телефону: 0373023120

13.07.2021 14:02
Оголошення


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни»

07.07.2021 16:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства "Чернівецький обласний медичний діагностичний центр"

07.04.2021 11:04
Про міжнародний українсько-литовський конкурс юнацьких мистецьких робіт до 400-річчя історичної події - перемоги в Хотинській битві 1621 року «Memory. History and future»


    Конкурс проводиться з ініціативи ГО «Інвестиції у спадщину і культуру» та ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» за сприяння й підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Чернівецької обласної ради, видавництва «Майстер Книг».Цілі та завдання Конкурсу: виховання у дітей та молоді обох країн історичної пам’яті, сприяння у формуванні почуття патріотизму, глибокої поваги до історико-культурних надбань обох народів, українців та литовців, що проживають на території України та Литви; виявлення творчих можливостей дітей та молоді у відображенні своїх знань, почуттів, вражень від пізнання та вивчення історії, легенд у формі художніх зображень. В Конкурсі можуть брати участь діти та молодь до 21 року, які проживають в Україні, Литві та інших країнах. Учасники Конкурсу поділяються на три вікові категорії: 1 категорія - автори робіт віком до 9 років включно; 2 категорія - автори робіт віком від 10 до 15 років включно; 3 категорія - автори робіт віком від 16 до 21 року включно. Заохочуються до участі в Конкурсі учні художніх та мистецьких шкіл, коледжів, академій.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Підписано договір про міжмуніципальне співробітництво в рамках реалізації спільного проєкту з розвитку туризму «ДНІСТРОВСЬКИЙ КАНЬЙОН»

Прес-центр

Новини

14.07.2021 16:14

Підписано договір про міжмуніципальне співробітництво в рамках реалізації спільного проєкту з розвитку туризму «ДНІСТРОВСЬКИЙ КАНЬЙОН» |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 14 липня, під час форуму громад Дністровського каньйону підписано договір про міжмуніципальне співробітництво в рамках реалізації спільного проєкту з розвитку туризму «ДНІСТРОВСЬКИЙ КАНЬЙОН».


Участь у форумі взяли перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор та депутати обласної ради Олексій Грушко і  Юлія Грицку-Андрієш.


Договір передбачає низку заходів, які сприятимуть збереженню природної пам’ятки у комплексі з розвитком туристичного потенціалу Дністровського каньйону.


Окрім того, також відбулось підписання договору між Агенціями розвитку громад Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей, які у спільній резолюції окреслили напрямки реалізації Договору між 33-ма Придністерськими громадами України.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua