Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

09.04.2021 11:59
Оголошення


     про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря обласної комунальної медичної установи «Центр медико-соціальної експертизи»

09.04.2021 11:55
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»

08.04.2021 15:08
Онлайн-курс «Підвищення ефективності та якості менеджменту у сфері державного управління та місцевого самоврядування шляхом застосування моделі загальної схеми оцінювання (Common Assessment Framework, CAF)»


    Національним агентством України з питань державної служби спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки та сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні розроблено онлайн-курс «Підвищення ефективності та якості менеджменту в сфері державного управління та місцевого самоврядування шляхом застосування моделі загальної схеми оцінювання (Common Assessment Framework, CAF)». Курс складається із 3 модулів, які передбачають розгляд сучасних стандартів управління якістю та інноваційних підходів до оцінки результативності і якості державного управління.

08.04.2021 15:04
Онлайн-курс «Політична освіта публічних службовців в Україні»


    Національним агентством України з питань державної служби спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки та сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні розроблено онлайн-курс «Політична освіта публічних службовців в Україні». Курс складається з 5 модулів, які покликані сприяти формуванню стійкої системи знань про політичну культуру, політичну систему, громадянське суспільство, підвищенню політичної культури державних службовців, шанобливого ставлення до своєї професії, держави і громадян.

07.04.2021 11:04
Про міжнародний українсько-литовський конкурс юнацьких мистецьких робіт до 400-річчя історичної події - перемоги в Хотинській битві 1621 року «Memory. History and future»


    Конкурс проводиться з ініціативи ГО «Інвестиції у спадщину і культуру» та ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» за сприяння й підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Чернівецької обласної ради, видавництва «Майстер Книг».Цілі та завдання Конкурсу: виховання у дітей та молоді обох країн історичної пам’яті, сприяння у формуванні почуття патріотизму, глибокої поваги до історико-культурних надбань обох народів, українців та литовців, що проживають на території України та Литви; виявлення творчих можливостей дітей та молоді у відображенні своїх знань, почуттів, вражень від пізнання та вивчення історії, легенд у формі художніх зображень. В Конкурсі можуть брати участь діти та молодь до 21 року, які проживають в Україні, Литві та інших країнах. Учасники Конкурсу поділяються на три вікові категорії: 1 категорія - автори робіт віком до 9 років включно; 2 категорія - автори робіт віком від 10 до 15 років включно; 3 категорія - автори робіт віком від 16 до 21 року включно. Заохочуються до участі в Конкурсі учні художніх та мистецьких шкіл, коледжів, академій.

07.04.2021 10:08
Триває прийом проєктних заявок на Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад - 2021


    В Україні стартував Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад-2021 у межах програми «Карпатська мережа регіонального розвитку», що об’єднала територіальні громади 4-х областей – Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської і Чернівецької, які мають не тільки спільні проблеми, але й чималий спільний потенціал. У межах програми вже підтримано 150 проєктів на загальну суму понад 41 мільйон гривень. У 2021 році за кошти державного бюджету планується профінансувати щонайменше 40 проєктів - переможців у 4-х областях Карпатського регіону на загальну суму 10 мільйонів гривень. Фінансування проєктів здійснює Міністерство розвитку громад та територій України. Обов’язковою умовою Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021 є наявність угоди про партнерство з органами місцевого самоврядування, фінансування за кошти гранту лише капітальних видатків та завершення реалізації проєктів до 15 грудня 2021 року. Детальна інформація про Конкурс розміщена на сайті Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» http://ekarpaty.com/.
22.03.2021 12:47
УВАГА!!! Родина учасника ООС на Сході України потребує матеріальної допомоги!
    До уваги усіх небайдужих до людської біди! Вкрай потребує невідкладної матеріальної допомоги родина учасника бойових дій на Сході України Павла БОДНАРЮКА. Шістнадцятирічна донечка героя страждає на важке захворювання нирок, перенесла інсульт та кілька складних хірургічних втручань. Лікування дівчини потребує значних коштів, яких у родини немає. Не будьмо байдужими!!! Номери карткових рахунків для благодійної допомоги: АТ Райффайзен Банк Аваль 4149 5001 3066 2763 ПАТ ОЩАДБАНК 5167 8032 1463 8756
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Повідомлення >  Стоп корупції!

Прес-центр

Новини

06.04.2021 16:21

Стоп корупції! |  Повідомлення

Тема новини: Назва теми

Корупційна іржа проїла всі прошарки суспільства. Сьогодні вкотре в цьому переконуємося.
Обласна рада ні на крок не поступиться ідеям прозорості та закінченню епохи продажності, хабарництва та нечесності. 
Заявлені нами засади допропорядності та гідності — не просто слова. Тому ми продовжуємо боротися за законність, порядок і прозорість систем влади та керівництва комунальних установ!

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua