Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  У сесійній залі крайового парламенту

Прес-центр

Новини

31.03.2021 18:22

У сесійній залі крайового парламенту |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 31 березня 2021 року, завершила свою роботу друга сесія Чернівецької обласної ради VIII скликання. Депутати заслухали інформацію про хід виконання низки комплексних регіональних програм соціально-економічного, гуманітарного та культурного розвитку, прийняли невідкладні рішення з актуальних питань управління об’єктами нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.

Народні обранці затвердили Положення про постійні комісії Чернівецької обласної ради, Положення про помічника – консультанта депутата обласної ради, про Почесну грамоту обласної ради тощо.

Учасники пленарного засідання 2-ї сесії крайового парламенту також ухвалили рішення про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку», погодили план роботи Чернівецької обласної ради на 2021 рік, прийняли рішення вступити до складу засновників Чернівецького обласного центру соціально-психологічної допомоги, ухвалили низку звернень до центральних органів влади України з актуальних питань суспільно-політичного, соціально-економічного та культурного розвитку держави та Буковинського краю.

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua