Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Реформа місцевого самоврядування >  Всеукраїнська онлайн-нарада на тему «Проблеми районних та обласних рад й шляхи їх подолання у контексті децентралізації»

Прес-центр

Новини

18.02.2021 15:46

Всеукраїнська онлайн-нарада на тему «Проблеми районних та обласних рад й шляхи їх подолання у контексті децентралізації» |  Реформа місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 18 лютого, відбулась всеукраїнська онлайн-нарада на тему «Проблеми районних та обласних рад й шляхи їх подолання у контексті децентралізації» за участі заступника голови обласної ради Михайла Павлюка та голови Чернівецької районної ради Руслана Домніцака. Організатор зустрічі - Українська асоціація районних та обласних рад. 

У нараді також взяли участь заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода, представники центральних органів державної влади, парламенту та експертного серидовища, а також представники місцевих рад інших областей України.

Учасниками наради було обговорено низку проблемних питань, з якими наразі у своїй діяльності зіштовхуються новостворені районні ради, яких в Україні налічується 29.

Темою розмови також стало обговорення проблем, які виникають у процесі формування районних бюджетів, утримання та передачі майна районних рад в управління територіальних громад.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua