Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Робочі зустрічі >  Зустріч керівництва обласної ради та керівника служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігоря Гаха

Прес-центр

Новини

18.02.2021 18:46

Зустріч керівництва обласної ради та керівника служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігоря Гаха |  Робочі зустрічі

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 18 лютого, відбулась робоча зустріч голови обласної ради Олексія Бойка та керівника служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігоря Гаха.

Також учасником зустрічі був заступник голови обласної ради Михайло Павлюк. 
Ігор Гах доповів про об’єкти будівництва, реконструкції капітального та поточного середнього ремонту на 2021 рік, які плануються на території Чернівецької області. 

Голова обласної ради попросив взяти під особистий контроль вчасність та якість завершення будівництва частини доріг, які ведуть до міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Дяківці» та «Красноїльськ». 

Окремо Олексій Бойко звернув увагу на ініціативу громадськості щодо озелення та насадження нових дерев придорожньої території. 

Відтак, дав доручення службі автомобільних доріг вивчити дане питання та зорганізувати роботу у прийдешній місячник благоустрою.

Враховуючи численні звернення жителів Хотинської та Сокирянської громад щодо невідповідного виконання робіт влаштування розв’язки кільцевого типу при в’їзді у відповідні громади, Олексій Бойко дав доручення терміново підготувати звернення щодо невідкладного завершення цих об’єктів.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua