Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Робочі зустрічі >  Відбулася робоча нарада голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка та голів районних рад області з питань проблемних питань бюджетів районів

Прес-центр

Новини

28.01.2021 11:31

Відбулася робоча нарада голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка та голів районних рад області з питань проблемних питань бюджетів районів |  Робочі зустрічі

Тема новини: Назва теми

Про проблемні питання бюджетів районів Чернівецької області йшлося вчора під час робочої наради голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка та голів районних рад області.

Для предметного обговорення була запрошена також директорка департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

Отримання нових повноважень та відповідних фінансових ресурсів ставить перед органами місцевого самоврядування, депутатами відповідних рад нові завдання щодо планування та використання бюджетних коштів. 

Найбільші бюджетні ризики районного рівня наразі пов’язані з питанням наповнення дохідної частини районних бюджетів. Водночас на  субрегіональному рівні залишаються зобов’язання у видатковій площині.

За підсумками наради прийнято рішення найближчим часом продовжити відповідні обговорення на базі Путильщини та в подальшому в усіх територіальних громадах області. 


  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua