Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Герої не вмирають! >  Сьогодні, 22 січня, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор взяв участь у вшануванні пам'яті полеглого Героя-кіборга Володимира Бузенка. Поминальна панахида до 6-х роковин загибелі відбулася у рідному для Героя Великому Кучурові

Прес-центр

Новини

22.01.2021 15:53

Сьогодні, 22 січня, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор взяв участь у вшануванні пам'яті полеглого Героя-кіборга Володимира Бузенка. Поминальна панахида до 6-х роковин загибелі відбулася у рідному для Героя Великому Кучурові |  Герої не вмирають!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 22 січня, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор взяв участь у вшануванні пам'яті полеглого Героя-кіборга Володимира Бузенка. Поминальна панахида до 6-х роковин загибелі відбулася у рідному для Героя Великому Кучурові. 

Участь у заході взяли також голова Великокучурівської громади Василь Тодеренчук, родина Героя, односельчани, громадськість. 

«У цей пам’ятний день ми схиляємося у молитві та глибокій шані у пам'ять усіх героїв-захисників, які самовіддано та мужньо боролися та продовжують свою боротьбу за наш з вами мир, спокій та буденне життя» - зазначив Микола Гуйтор. 

Звертаючись до присутніх, Микола Гуйтор зауважив, що наш святий і моральний обов’язок — пам’ятати найкращих хлопців і дівчат, завдяки яким ми можемо жити нормальним життям. Ми зобов’язані зробити все, про що вони мріяли – зберегти Україну та забезпечити її процвітання». 

Принагідно, посадовець привітав присутніх з нагоди Дня Соборності України. 

«Питання соборності актуальне для сучасної України так само, як і понад сто років тому. Адже єдність – не умовність, єдність – це шлях. Шлях до побудови сильної та впевненої нації, сучасного демократичного суспільства».

По завершенню панахиди присутні поклали квіти до могили Героя та запалили лампадки.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua