Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Сьогодні, 22 січня 2021 року, у середмісті Чернівців відбулись урочистості з нагоди національного свята Дня Соборності України

Прес-центр

Новини

22.01.2021 13:49

Сьогодні, 22 січня 2021 року, у середмісті Чернівців відбулись урочистості з нагоди національного свята Дня Соборності України |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 22 січня 2021 року, у середмісті Чернівців відбулись урочистості з нагоди національного свята Дня Соборності України.


Заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк взяв участь в урочистих церемоніях покладання квітів до монументу Т.Г.Шевченка та вшанував світлу пам’ять загиблих Героїв України біля меморіальної стели, що на Центральній площі Чернівців. Також на урочистостях були присутні волонтери, учасники бойових дій на Сході України, освітяни, представники політичних партій та депутати місцевих рад.


У своєму вітальному слові перед учасниками урочистостей з нагоди Дня Соборності України, Михайло Павлюк відзначив значущість 102-річчя проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки для сьогодення та майбуття держави і суспільства. 


Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто він висловив глибоку вдячність за мужність та звитягу українських воїнів, незламну віру у кінцеву перемогу над ворогами української державності, соборності та незалежності.


По завершенню урочистих заходів учасники схилили голови під дзвін пам’яті за загиблими.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua