Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Регіональний розвиток >  Микола Гуйтор обговорив низку питань, які стосуються розвитку гірських територій

Прес-центр

Новини

29.12.2020 12:22

Микола Гуйтор обговорив низку питань, які стосуються розвитку гірських територій |  Регіональний розвиток

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 29 грудня відбувся онлайн-форум з питань регіонального розвитку гірських територій Карпатського регіону та посилення міжрегіональної співпраці у рамках реалізації заходів проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку». Участь у заході взяв перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор.

Серед учасників форуму були запрошені партнери нашої області - Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна».

У вітальному слові посадовець наголосив, що співпраця з колегами Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської областей вже стала доброю традицією та щороку приносить гарні результати. Окрім того, зауважив, що подібні заходи неабияк сприяють активізації участі Чернівецької області в процесі оновлення українських Карпат та піднесенні якості життя мешканців гірських регіонів.

«Перелік суспільно корисних ініціатив, які народилися та втілюються в житті завдяки Карпатському Єврорегіону, є надзвичайно промовистим. Відтак, є цілком очевидним, що ця представницька фундація довела свою життєздатність, актуальність та потрібність на місцевому, субрегіональному, національному та міжнародному рівнях. В ідеалі, така конструктивна позиція мала б охоплювати усі рівні державної влади, місцевого самоврядування та публічного управління» - зауважив Микола Гуйтор.

У ході онлайн - зустрічі обговорювалась низка надважливих питань, які стосуються потреб та життєвих запитів горян до гармонійного розвитку гірських територій та комфортного життя мешканців гірських регіонів.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua