Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян підбив підсумки каденції

Прес-центр

Новини

15.12.2020 16:14

Іван Мунтян підбив підсумки каденції |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради зустрівся з журналістами і підсумував результати роботи обласної ради, яку очолював упродовж каденції.

 Серед найважливіших досягнень нинішньої облради її голова називає підтримку медицини вкладення в інфраструктуру краю і транскордонне співробітництво. Щодо останнього – то воно якраз охоплює і медицину, і інфраструктуру. Адже у співпраці з румунськими партнерами (Сучавською повітовою радою і не тільки) нашій області вдалося захистити 4 спільні транскордонні проєкти, які будуть виконуватися за європейські кошти. Загалом на Буковину зайде 10 млн євро, за які будуть збудовані під’їзні шляхи до двох КПП на кордоні з Румунією – «Дяківці» і «Шепіт», а також відремонтовані і оснащені дві комунальні лікарні. Голова облради наголошує, що ці кошті – безповоротні, це не кредит, їх не треба повертати, вони залишаються в області.

Голова обласної ради дуже тепло відгукнувся про медиків, які нині працюють у надзвичайно складних умовах, але самовіддано виконують свою роботу. Водночас, вкладення у буковинську медицину він назвав одним з найбільших досягнень ради цієї каденції. Він нагадав про виділення коштів на дороговартісне і таке, що реально вже врятувало сотні людських життів, обладнання, і про десяток зведених нових амбулаторій, і про відремонтовані відділення обласних медзакладів.

Загалом голова облради вважає каденцію, хоч і непростою, та дуже плідною. Адже незважаючи на те, що шукати компромісу і спільної мови доводилося між 10-ма політичними силами, представленими в раді, між людьми різних ідеологій, національностей, віросповідань, в сесійній залі зберігався баланс, а в цілому краї – спокій. Саме в цій каденції, каже Іван Мунтян, статус депутата був піднятий на гідний рівень, і депутати змогли реалізувати поставлені перед собою завдання. «Можу порівнювати і дати оцінку, під якими впливами були попередні каденції. Ця каденція справді була незалежною».

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua