Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи >  В Чернівцях відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

Прес-центр

Новини

23.08.2020 10:47

В Чернівцях відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора |  Урочисті заходи

Тема новини: Назва теми

Керуючий справами виконавчого апарату Чернівецької обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України, який відзначається у нашій державі щороку 23 серпня.

На Центральній площі Чернівців зібрались представники органів місцевого самоврядування і виконавчої влади Чернівецької області, очільники правоохоронних органів, військовики. Цьогоріч присутніх було менше, у зв'язку з карантинними обмеженнями. Присутні поклали вінки та квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку, а на флагштоку поблизу пам’ятника було піднято Державний прапор України.


Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua